عشقمy مدیر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 651 عنوان تست کرونا | مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 25 پست سلام دوستان۱۸روز ازشروع علائم کرونام میگذره دکترکه رفتم گفت مطمعنم کروناست وآزمایش خون الکیه بایدتستpcrبدی که اونم دردناکه نرو منم ترسیدم😢 خیلی حالم بدبود برای بارسوم که رفتم دکتر برام آزمایش خون نوشت منفی شد ولی من مطمعنم که کرونا گرفتم الان میخام بدونم لازمه که برم اون تستوبدم دوباره که ببینم منفی شده یانه🤔میترسم ازتستpcr😢 1399/09/15 | 23:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sogoliiiiam عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 157 عزیزم شما مشهدی هستین؟ من مشهدم کجابایدبرم تست بدم😐☹ هزینش چقدرمیشه؟ نه عزیزم اصفهانم تو گوگل سرچ مراکز تست کرونا در مشهدادرس میاد برات بعدم میگم ک ۱۴روز اگه قرنطینه بودی کافیه مرگ:هر روز—————بر اثر:فرو دادن بغض...
عشقمy مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 651 تا ۱۴روز قرنطینه کافیه بعدش آزادی اع یعنی قرنطینه من تمومه😃ولی بازم میترسم چون هنوزیکم علائمشودارم سرگیجه شدیدوضعف بدن میگم بیشتربمونم توخونه حداقل تا۴۰روز عذاب وجدان دارم دربشم ناقل باشم یکی بگیره ازم اخه گناه دارن خودم اینقددردکشیدم درحدمرگ بودم که دلم نمیادکسی دیگ بگیره😢😭😭
عشقمy مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 651 عزیزم گوگل هست برا دریافت اطلاعات صحیح چرا ب حرف دیگران اهمیت میدی اینا ی چیزی شنیدن اشتباه اطلاع می ... پس من به خودم زحمت ندم دیگ اگه تا۲یا۳ماه بعدش مثبت میشه😅😅بااین استرسی که من دارم ازتستش همون نرم بهتره😐😅
sogoliiiiam عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 157 علائم ک شاید تا دوماه هم باشه ولی تا ۱۴روز ناقلی این علائم بخاطر ضعف سیستم عصبی هست روزانه آجیل زیاد بخور بو نداده باشه خواهر من الان دوماه هست رو پاهاش نمیتونه وایسه ولی خب ویروسی هم نداره مرگ:هر روز—————بر اثر:فرو دادن بغض...
عشقمy مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 651 علائم ک شاید تا دوماه هم باشه ولی تا ۱۴روز ناقلی این علائم بخاطر ضعف سیستم عصبی هست روزانه آجیل زیاد ... خاهرتون تستو داده🤔😢
sogoliiiiam عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 157 پس من به خودم زحمت ندم دیگ اگه تا۲یا۳ماه بعدش مثبت میشه😅😅بااین استرسی که من دارم ازتستش همون نرم ب ... بنظر من ک نیاز چون تو دوره قرنطینه رو گذروندی چ فرقی میکنه تست بدی. مطمئن باش دیگه ویروسی نداری برا انتقال مرگ:هر روز—————بر اثر:فرو دادن بغض...
عشقمy مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 651 من دادم اصلا نفهميدم از بس راااحت بود فقط دماغ دادم البته میشه مگه فقط بینی یافقط حلق انتخاب کنی🤔
sogoliiiiam عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 157 خاهرتون تستو داده🤔😢 نه ولی خب اسکن ریه داد چون سریع زد تو ریه ش و ویروس خودشو نشون داد نیازی ب تست نبود مرگ:هر روز—————بر اثر:فرو دادن بغض...
عشقمy مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 651 نه ولی خب اسکن ریه داد چون سریع زد تو ریه ش و ویروس خودشو نشون داد نیازی ب تست نبود آها باشه عزیزم ممنون😊
تبسمي عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 3595 میشه مگه فقط بینی یافقط حلق انتخاب کنی🤔 انتخابي نيست😄من دبي بودم اونجا فقط از بيني ميگيرن نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
عشقمy مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 651 انتخابي نيست😄 من دبي بودم اونجا فقط از بيني ميگيرن اها😂😂😅😅