ن مشدی؟ اع ندیدم چرا 🔫😑 خوب شد یکی پیدا اومد 😐 پیعماش: شاید اینقد دوستت داره که نمیتونه دگ نبو ...
بنظرم من پیچوندنی در کار نیس شاید دلتنگته ک ببینه و رودر رو باهات بحرفه بخاطر همینه حسرت و انتظار حالشو گرفته😑
کاربر اقام🙏اللهم عجل لولیک الفرج ....خدایا ظهور اقامون امام زمان رو برسان🙏واسه سلامتی اقا امام زمان ی صوات .....😍 بـاور کـــــنآنکــــــس کہ وعــــدههمیـــشہ مــانـــدن را مـیدهـد!!رفتنـے تر استــ....دل نـــبـــند....😔🎸 یادبگیر هیچوقت دلتو ب هیچے خوش نکنی دنیا زودی داشته هارو از ادم میگیره😔 کاش اینجا بودی!همین کنارِ خودم ...و من یادم می رفت ؛که خستهام ...خرابم ...ویرانم .......😔
خب من حاضرم ی سال دیگم صبر کنم تا ببینمش ولی نبینم ک رفته:( زنگ زدم بهش گریه گرفت گفت چرا انقد مسئل ...
چی بگم بالاخره اگ یکی دوستش داری باید با دلش و همه چیزش راه بیای و واسه نگه داشتن و بودنش در کنارت تلاش کنی ....اول بشناسش.اعتماد و باورش کن بعد با خاسته اش راه بیا....
خب راست میگ چرا سخت گرفتی گریه کردی😑
کاربر اقام🙏اللهم عجل لولیک الفرج ....خدایا ظهور اقامون امام زمان رو برسان🙏واسه سلامتی اقا امام زمان ی صوات .....😍 بـاور کـــــنآنکــــــس کہ وعــــدههمیـــشہ مــانـــدن را مـیدهـد!!رفتنـے تر استــ....دل نـــبـــند....😔🎸 یادبگیر هیچوقت دلتو ب هیچے خوش نکنی دنیا زودی داشته هارو از ادم میگیره😔 کاش اینجا بودی!همین کنارِ خودم ...و من یادم می رفت ؛که خستهام ...خرابم ...ویرانم .......😔
چی بگم شاید واسع اون اینجور بودن سخته منک تو دلش نیستم دلیلشو بپرس ازش ...خب هرکی ی عقاید ی خاسته ای و ی توقع ای داره ....شاید توقعش تو نیسی یا بالاس😑