2777
2789
عنوان

نی نی یار جان

| مشاهده متن کامل بحث + 3124 بازدید | 603 پست
والا دارم حق میگم برفا جوک گفت از کلمه شوگر مامی به عنوان جوک استفاده کرد گفت یعنی مادری که قند دار ...

هنوزم وقتی بهم گفت هفت خط 

بازم گفتم شاید شوخی کرده 

ولی دیدم نه 

شوخی در کار نیست واقعا هرچی دلش خواسته بهم گفته 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابلفض# 😬😂 تامام_تامام#  

باریـــــــــــــک#  

قااااه_قاااااه😂#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
حق اینه که شما هرچی از دهنت در اومد به من گفتی؟  چی بهت گفتم؟  گفتی شوگر مامی یعنی چی؟&n ...

جانان شما کوتاه بیا ایشونم تورو نمیشناسه سوُتفاعهم شده 🙏🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
عزیزم بهش تذکر دادم پستش گزارش خورده بود بهش گفتم تکرار بشه قطع میشه شما که اینطوری نبودین فرار نکن ...

ای خدا شانس مردمو ببین 

من اگه میگفتم  نی نی یار منو لغو کن قسم میخورم 

تو سرعت یک ثانیه لغو کاربری میشدم ☹

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
نکنه منظورت منم که بهت توهین کردم؟؟؟ عزیزم عصبانی هستی از دست من؟ منم مریض روانی نیستم که بهت توهین ...

عزیزم ولشون کن اینا نژاد پرستن دیدن تو امضات نوشتی کرد بهت گیر میدن

هار_هار_هار#   ای وااای درس_درس_درس#   درس.گاو.نر.بیده# 😶🤣

میخای_بری_درس# ؟/

درس_کپک_بیدع#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
من فقط یه سوال ساده پرسیدم  گفتم معنی این کلمه رو نمیدونم  حالا تو نمیخوای بمن بگی که مع ...

من مسخره کردم؟ 

چیز بدی بهت گفتم؟ 

گفتم ای وای چه بد معنی شوگر مامی رو بلد نیستی؟ 

چی گفتم؟؟؟؟........ 

بگو به من............... 

واقعا حق من انقد فوش بود؟ 

می دونی من روزی چندنفر بهم هرچی دوست دارن می گن؟ 

چون بعضی وقتا حرف خلاف میلشون می زنم 

من بهشون حق می دم هرچی دوست دارن بگن 

ولی الان بی گناه به من هرچی دلت خواست گفتی 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
والا دارم حق میگم برفا جوک گفت از کلمه شوگر مامی به عنوان جوک استفاده کرد گفت یعنی مادری که قند دار ...

تو جای من نبودی که چطور با اون لحن بد منو مسخره کرد منم ادمی نیستم که فحش بدم مگه اینکه کسی مسخرم کنه

#دختر کورد💎   میشه لطفا برای سلامتی نی نی تو دلم یه صلوات  بفرستی🧡                         

الان جدی هستی؟؟؟؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نژاد پرست؟ 

واییییی خدا 

چی می گین؟ 

می دونی من چندتا آدم از ملیت های دیگه رو درمان کردم؟ 

دیگه هموطن خودم جای خود داره 

دیدتون اینه 

شما آدم هارو با ملیتشون می سنجین...