اگه بین کل دنیا جنگ بشه و از بمب هایی استفاده کنن که فقط انسان بمیره بعد شما در همان لحظه مثلا روی کوه باشید وقتی بیاید پایین میبینید همه چی سر جای خودشه فقط ادما نیستن چیکار میکنین؟
دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فکر میکنم کاش منم بمیرم زندگی بدون آدمها امکان پذیر نیست و به زودی هم خواهم مرد چون بدون آدمهای دیگه نمیتونم نیازهامو برآورده کنم مثلا نیمتونم که هم نانوا بشم هم خیاط بشم هم دکتر بشم و...
کلی امکانات داری همه جهان مال توعه میتونی هر ماشینی بخای سوار بشی هرجای دنیا بخای میتونی بری
خب وقتی کسی نیست به کی پز بدم؟
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
ولی همه همینن اگه کسیوجود نداشته باشه چه فرقی داره تو چی بپوشی ؟یا اصلا لخت باشی ؟تصور کن متوجه حرفم میشی
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔