2777
2789

امتح شیمی😐😐😐😐خدایی هیچی نخونده بودم حتی در حد جلبکککککک.هیچییییییی

سه چار تا غلط داشتم

تکبیر و تبریک😐😶

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عهه منم شیمی داشتم 😐گند زدم

همه شیمی بودن چرا😂

خیلی افتضاحه

بنظرت ۴ تا غلط خوبه؟!😐

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

تبریک و تحنیت و تسلیت 😐👍🏻💔

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
خیلی افتضاحه به خدا خصوصا برای من که تجربیم 🤦🏻‍♀️ نمیدونم به تعداد سوالا بستگی داره

من هنو انتخاب رشته نکردم

ان شاءااله این دفعه بخون جبران کنم هنوز برای اخر ترم وقت داری

اره میخوام بخونم دیگه

این هفته من مامانم عمل کرده بود کلا مهمون داشتیم نتونستم بخونم

تبریک و تحنیت و تسلیت 😐👍🏻💔

تشکر❤

بازخوبه دنی هس دلگرمی بده😎

تشکر❤ بازخوبه دنی هس دلگرمی بده😎

خواهشات 😂😌❤

آرزو.بر.جوانان.عیب.نی#  

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
اره میخوام بخونم دیگه این هفته من مامانم عمل کرده بود کلا مهمون داشتیم نتونستم بخونم

بلا ب دوره ان شاءالله خیلی زود خوب بشن بله منم تو این شرایط بودم قبلا درکتون میکنم واقعا سخته 

ان شاءالله موفق باشید .

بلا ب دوره ان شاءالله خیلی زود خوب بشن بله منم تو این شرایط بودم قبلا درکتون میکنم واقعا سخته  ...

تشکر🙏❤