2777
2789

اگر همسرتون کاری کنه که شما شک کنید ولی چیزی از توی گوشیش پیدا نکنید ولی حس میکنید که خیانت شده الان من چطور اعتمادشو جلب کنم که بابا به پیر به پیغمبر خبری نیست😔

راسیتش من فکر کردم رفته تو نی نی سایتم نمیخواستم بدونه چون از مشکلاتم گفته بودم پیدا نکرده بود ولی با حرکاتم یه فکره دیگه ایی کرده بود

دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچ‌کس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔مَن‌فَقَط‌ناظِرعِ‌ناطِقِ‌نُطقِ‌نُقاط ِ‌مُبهَم‌مَناطِقِ‌مَغزِمم...(:!مهم نی پشت سرم چی زر زر میکنن مهم اینع تا منو میبینن خفع میشن😉خــاص؟ … مــالــه اُسْــکُــلاسُ … مَــشْــتــی بــاش… به هر میمونی میرسی سریع نگو با من باش.. سنگین باش 🤪سَّــنّگْـیّنِــعِ هَّــضْـمٌ مَــنْ بَــرآت بِـکِـشّ کِـنّْـآر مِــرسّــے فَــدّآتّ🤘🍃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیشش گوشی نگیردستت ی مدت بعدم جایی میری ب عمد بزار گوشیت بمونه وقتی خودش خونس 

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
Ridi عادی باش هرکاری که انجام بدی بدتر شک میکنه

خودمو خیلی دارم عادی جلوه میدم ولی مثلا شماره واتم شماره همسرمه الان رفته یک به یک مسدودی هامو باز کرده بهشون پیام میده

دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچ‌کس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔مَن‌فَقَط‌ناظِرعِ‌ناطِقِ‌نُطقِ‌نُقاط ِ‌مُبهَم‌مَناطِقِ‌مَغزِمم...(:!مهم نی پشت سرم چی زر زر میکنن مهم اینع تا منو میبینن خفع میشن😉خــاص؟ … مــالــه اُسْــکُــلاسُ … مَــشْــتــی بــاش… به هر میمونی میرسی سریع نگو با من باش.. سنگین باش 🤪سَّــنّگْـیّنِــعِ هَّــضْـمٌ مَــنْ بَــرآت بِـکِـشّ کِـنّْـآر مِــرسّــے فَــدّآتّ🤘🍃
پیشش گوشی نگیردستت ی مدت بعدم جایی میری ب عمد بزار گوشیت بمونه وقتی خودش خونس 

اره اینکارو کردم

برو پرینت بگیر بکوب تو صورتش

گفتم برو پرینت بگیر گفتمیدونم خبری نیست تو یه برنامه چت داشتی با ایمیل رفته بودی

میزاشتی میرفت نی نی سایت...منم ی بار دعوا کرده بودم بهم گفته بود برو..اومدم اینجا تاپیک زدم اومد گوشیم رو گرفت منم دادم محلش ندادم...والا حالا انگار توفه ن ک بخایم چیزی ازشون قایم کنیم

بخاطر همین فقط کاربریمو بستم کاربری سال 96

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
گفتم برو پرینت بگیر گفتمیدونم خبری نیست تو یه برنامه چت داشتی با ایمیل رفته بودی

بگو برو پرینت نتمو بگیر...خدا کمکت کنه فقط

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
بشین باش صحبت کن....چکار کردی که بت شک کرد مگه

مامانمینا خونمون بودن گفت گوشی رو بده منم دادم بهش بعد صفهش بسته بودا وای نمیدونم چطور کمی شو فهمیده بود منم نمیخوام بدونه اخه

2790
2778
2791
2779
2792