2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 58 پست
یا حسین بلد نیستم 😂 از الان خواهر شوهرم میگفت قشنگ هفته ای یکم ابقند بهش بدیا نگی بچه تا شش ماهگی ...

ی بار بگو دوس ندارم خطرناکه یابگو دکتر گفته نده بگو مشکل داره الکی نمیدونم ی دروغ بگو اگه میخای دعوات نشه اما همون رک بگی بهتره مثلن عوض کردن وتمیز کردنش بنداز گردنشون بگو من میخابم شما عوضش کن غذا  وظرف وکاراروبگو فلانی انجام بده من درددارم وقتی ناراحت شدن بگو عزیزم کمک کردن ک ب آب قنددادن و دارودادن ب بچه نیس بچه ک کاری نداره خودم ازپسش برمیام کارخونه روباید انجام بدین 

از اولش چرا قبول کردی؟؟؟؟؟؟ من اصلا قبول ندارم ک ب اجبار خانواده چیه؟؟ میخواست بگی نه تامام

کشون کشون ک نمیبردنت سر عقد

بعدشم الانم بهترین کار اینه ک به خودش مستقیم بگی من دوستت ندارم و نمیخوامت و منو اجبار کردن بگو طلاق منو بده من نمیتونم با تو زندگی کنم...

این بهترین راهه بهونه و گریه و این چیزا جواب نمیده

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

وا این حرف خوب نیست خب دلش که جای دیگه نیست ممکنه تهمتم بزنن

بهتراز یه عمر بدبختیه

من با چشای خودم دیدم طرف نمیخواست زن یارو بشه مجبورش کردن 

بعد ازدواجش با دوست پسرش بودیه روز شوهرش میفهمه میره دنبال دوست پسر دختره اوناهم با طناب جعبه شیرینی طرفو خفه میکنن 

شوهرش که مرد ۲سال دختره تو زندان بود دوست پسرش اعدام شد 

خلاصه ازدواج زوری عاقبت خوبی نداره 

الان بهم بزنه بهتر از اینه که یه عمر بمونه پای مردی که دوسش نداره

وستان من بابام اعتیاد داره هی بفکر خودشه بخاطر همون‌نامزدم اینجوری سو استفاده میکنه میدونه کسی پشتم نیس

نظر شماها چیه

خودکشی بهترین راشه دیگ‌تحمل هیچکدومشون رو ندارم

از اولش چرا قبول کردی؟؟؟؟؟؟ من اصلا قبول ندارم ک ب اجبار خانواده چیه؟؟ میخواست بگی نه تامام کشون کش ...

از اول مم گفتم‌نه بخدا تو جمع همه‌گفتم‌نمیخام همه مخالف بودن گفتن اقلا بزارین بیشتر فکر کنم من با این موضوع کنار نمیام 

فک میکردن مشکلم دانشگاهه مامان اینا گفتن رازیش میکنیم بری دانشگاه ی فوقش هی عصبی میشد میگفت بیخود کردی بری دانشگاه کی با دانشگاه به جایی رسیده اصلا گول نداریم بری کی خرجتو بده و..

2790
2778
2791
2779
2792