2821
2789
کسی هست پایه باشه جا نزنه؟؟؟؟

من هستم ولی رشتم ریاضیه 

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بنظرتون من کلی کتاب پی دی اف کنکور دارم نظام جدید بنظرتون از رو اونا میشه خوند یا حتما باید کتاب باش ...

عزیزم بستگی داره ببینم خودت چجوری بهتر میفهمی ودرک میکنی الان من خودم چون میگرن دارم وقتی از گوشی میخونم کلا سرم گیج میره با کتاب خیلی راحت ترم ولی مثلا رتبه یک تجربی پارسال میگفت من اکثر چیزام توگوشی بوده وراحت تر میتونستم درس بخونم هرکی یجوریه ببینم خودت چجوری هستی

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    
عزیزم بستگی داره ببینم خودت چجوری بهتر میفهمی ودرک میکنی الان من خودم چون میگرن دارم وقتی از گوشی می ...

آهان ممنونم اخه من الان واقعن نمیتونم کتاب بخرم ینی نظام قدیم خیلی کتاب دارم اما نظام جدید میخام کنکور بدم کتاب ندارم 

دوستان بیاین ی گروه تووات بزنیم 

و هر روز گزارش کار بدیم 

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز