2777
2789
عنوان

وابستگی شوهر به خواهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 52 پست

چرا فکرمیکنی ۶دونگ شوهرت مال توئه

خواهرشه ....سخت نگیر

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
آخه عزیزم اینکه از کارش بزنه و به طور روتین هرهفته دیدار دونفره داشته باشن به نظرم جالب نیست

اگر عمل کرد بعد ماتم بگیر...من شوهرم جوگیر ک میشه ی ایده هایی در مورد خانوادش میده منم همراهیش میکنم....فردا نشده یادش میره کلا..بسکه گرفتاری ذهنی دارن طفلیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در ضمن عزیزم بزار خواهرشوهرت خونه اش آماده بشه، ببین واقعا شوهرت مدام ميره اونجا بعد دعوا راه بنداز، هنوز اون خودش پا تو خونه اش نذاشته، شوهر شما هم هنوز يه سر نزده، شما ميگي این روند رو همچنان ادامه بده، عزیزم الکی جنجال به پا نکن 

امضای خدا پای تمام آرزوهات 😍 😍 
آخه عزیزم اینکه از کارش بزنه و به طور روتین هرهفته دیدار دونفره داشته باشن به نظرم جالب نیست

با خواهرشه، حساس نشو از الان، با زن غریبه ک قرار ملاقات نمیذاره، فقطم شنبه هاس، کل روزهای هفته ک نیس، هرچی باشه خواهرشه 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

اشتباه ازشماست وهمسرت مشكلي نداره كارش دركش كن همه ي مازناحس خوبي نداريم شوهرمون جزمابه كس ديگه اي اهميت بده ولي خب بايدپاروي اين احساسمون بذاريم واجازه بديم به خانوادش محبتشوبكنه چون يه روزم همين محبتونثارتوميكنه وگرنه بيخياله همه باشه يه روزم بيخياله توميشه بعدهم دركش كن آدماهمونقدركه نيازبه محبته ديگران دارن نيازبه محبت كردنم دارن بذاربه خانوادش محبت كنه اگرديدي خيلي اذيت ميشي سعي كن سرتوگرمه چيزاي ديگه بكني

خب بزار بره سر بزنه به خواهرش بعد یه مدت دیگه خسته میشه نمیره 

شما هم کار درستی نکردی هنوز عروسی نکردی به این چیزا گیر دادی همه اولش اینجورین یا با خواهرشون یا با مادرشون من به این کار شوهر شما نمیگم وابستگی بلکه اونم خواهرش تازه ازدواج کرده احساس مسولیت میکنه به نظر من بخاطر این چیزا زیاد بهش گیر نده و به خانوادش حساسیت نشون نده چون زندگی بالا پائین داره و مردا یه جوری هستن که وقتی با زنشون دعواشون بشه میرن کاری میکنن که زنشون  روش حساس هستند مثل همین که بهش گفتی نرو خونه خواهرت در آینده همینو به عنوان نقطه ضعفتون فکر میکنه و از این حساسیتتون سو استفاده میکنه و بیشتر میره خونه خواهرش

خدای مهربانم 🤲 این روز ها خیلی چشم ها بارونی و خیلی قلب ها شکسته شده 💔 خدایا  زخم های دلشان را التیام ببخش و حال همه را خوب کن 🙏   
اخ نگو بچه داری

بله دارم،ساعت ۱.۵ دستشویی داشت بیدار شدم بردمش،ازون وقت بیدارم خابم نبرد،همه فکرا و دردا و غصه ها بهم هجوم اوردن،دیودنم کردن،حالم داغونه😭😭😔😔

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

پدر مادر ندارن؟

کاش میگفتی خونه مامان میادبرواونجاببین  یامیگفتی تنهایی دوس ندارم بری یا میگفتی ابجی منم هست حتما باهم بریم منم دلم میخواد ببینمش

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼