fatemhee مدیر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 1119 عنوان از قانون جذب چی میدونید آیا قبولش دارید | مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 77 پست از این قانون استفاده کردین چه نتایجی دیدین چی جذب کردیم حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑 من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم 1399/09/15 | 01:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemhee مدیر استارتر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 1119 من درحال استفاده هستم به چه نتیجه ای رسیدی از چی استفاده میکنی الان؟ حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑 من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم
ملمداس عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 2845 آره قبول ش دارم کافیه ی بار به چیزی ک میخوای فکر کنی ی مدت و بهش برسی تا بهش اعتقاد پیدا کنی دقیقا برعکسه
fatemhee مدیر استارتر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 1119 من نامه به فرشتگانوشنیدم استفاده کردی؟ حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑 من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم
fatemhee مدیر استارتر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 1119 آره قبول ش دارم کافیه ی بار به چیزی ک میخوای فکر کنی ی مدت و بهش برسی تا بهش اعتقاد پیدا کنی به چه چیز های رسیدی حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑 من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم
شیرزنninisite1 عضویت: 1398/01/07 تعداد پست: 10172 محدودیت صفر رو بخونید بعد این کتاب تازه فهمیدم چه گنج خدادای از دست دادیم 💣بیبی چک خوان سایت💣
pariii76 عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 1241 بله قدرت ذهن انسان و نشون میده که به هرچی فکر کنی و بهش باور داشته باشی اتفاق میوفتهو اینکه من خودم هرچی به دلم میوفته یهویی و به زبونش میارم میشه🍃😐
سلناسلنا عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 31684 بچه ها اگه کسی از قانون جذب سررشته داره .بهمکمک کنه .من میخوام استفاده کنم .امتحان میکنم ضرر نداره که .تا عید شوهرم بهم بگه بیا برو دانشگاه ادامه تحصیل بده پولشو میدم :( نمیخواد دیگه دعا کنید :( حاجت روا نشدم :(
fatemhee مدیر استارتر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 1119 من زیاد دیدم حال ندارم تعریف کنم😩 یه تاپیک اون قدیمها زدم بخون سابلیمینال هم زیاد استفاده کردم باز ... نتایجت رو بگو حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑 من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم
tasvireyekroya عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 2319 هرچی دارم از قانون جذبه عاشقشم چیکارمیکنیدکه جذب میشه خواسته هاتون؟
fatemhee مدیر استارتر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 1119 تاپیک قدیمی قانون جذب هست بخون از خودتون رو حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑 من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم
tasvireyekroya عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 2319 بچه ها اگه کسی از قانون جذب سررشته داره . بهمکمک کنه . من میخوام استفاده کنم . امتحان میکنم ضرر ... بخدادانشگاه هیچی نداره هیچیم نمیشی
fatemhee مدیر استارتر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 1119 خرافات_محض# نظرم اینه ریپ نزنید🤘🏻🖤 هرکسی نظری داره و مورد احترامه حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑 من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم