2821
2789
عنوان

لیزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 55 پست
آها من فکر کردم میگین روسری پلاستیک میکشن ولی درهرصورت این طوری گف منم خیلی تعجب کردم  وبرای ...

نه بابا اصلا غیر ممکنه اون لابد از جایه دیگه گرفته یا هم جایی که رفته بهداشتی نبوده

اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!!  اینم یاد بگیربدن من مال منه!  حجاب من انتخاب منه!  اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞 یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟  نـــــــه!  پس دخالت نکن 
سري جدا نداره كه من ليزر رفتم متوجه نشدم سري جديد بندازن روش ولي خب ميتونن جلو چشم ادم ضد عفوني كن ...

دستگاها فرق داره با هم 

اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!!  اینم یاد بگیربدن من مال منه!  حجاب من انتخاب منه!  اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞 یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟  نـــــــه!  پس دخالت نکن 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم خجالت نمیکشی وقتی میری برای لیزرمن که اب میشم فکرشم نمیتونم بکنم 😓😓😓😓😓

من قبلا هم سه سال اپیلاسیون میرفتم عادت دارم. اونا هم که انجام میدن انقد دیدن که که اصلا مهم نیس براشون 

نه بابا اصلا غیر ممکنه اون لابد از جایه دیگه گرفته یا هم جایی که رفته بهداشتی نبوده

شایدبهداشتی نبوده چه خوبه که قبلش آدم تحقیق کنه مثلا من الان متوجه شدم که سری جدا داره بدای هرشخص این طوری دیگه نمیتونن سرآدم کلاه بزارن همونو استفاده کنن

یه سوال بعد اتمام کار سری رو میدن به خود شخص برای جلسه بعدی

سري جدا نداره كه من ليزر رفتم متوجه نشدم سري جديد بندازن روش ولي خب ميتونن جلو چشم ادم ضد عفوني كن ...

چرا عزیزم جلسه اول که میری یه سری نو وکیوم شده بهت میدن ۵۰ تومن اون دیگه مخصوص شماست هر دفعه که میری باید اونو ببری بدی به کسی که انجام میده بزاره رو دستگاه وقتی ام کارت تموم شد بهت میده میاری خونه میشوری برای دفعه بعد

چرا عزیزم جلسه اول که میری یه سری نو وکیوم شده بهت میدن ۵۰ تومن اون دیگه مخصوص شماست هر دفعه که میری ...

ببخشید اسم دستگاه لیزری که شما استفاده کردید چی بوده نتیجش رضایت بخش بود مال کدوم شهرید

شایدبهداشتی نبوده چه خوبه که قبلش آدم تحقیق کنه مثلا من الان متوجه شدم که سری جدا داره بدای هرشخص ای ...

بله گلم جلسه اول یه هزینه میگیرن یه سری وکیوم شده میدن بهت بعد اتمام کار اونو میدن بهت ببری خونه بشوری دفعه بعد بیاری با خودت 

چرا عزیزم جلسه اول که میری یه سری نو وکیوم شده بهت میدن ۵۰ تومن اون دیگه مخصوص شماست هر دفعه که میری ...

چقد خوب شد فهميدم 

من چهار سال پيش دو تا مركز رفتم بهم سري نداده بودن اصلا

چقد خوب شد فهميدم  من چهار سال پيش دو تا مركز رفتم بهم سري نداده بودن اصلا

هر روز که میگذره همه چی جدید میشه دیگه اینجایی که من می رم حتی عینک هم اجباریه باید هر کس جداگانه بخره که اشعه چشماش اذیت نکنه