2777
2789
عنوان

همسایمون اومده به ما میگه سروصدا نکنید😐🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 2779 بازدید | 109 پست

شاید دیروز شب جمعه بوده زیادی شلوغ بازی دراوردین🤣🤣🤣

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اگه صداش بالا نبود پس اونا چجوری شنیدن؟

دوستان از دیدن تاپیک ها تعجب نکنید🤦🏻♀️اولین تاپیک ها مال ۱۲ سالگیمه، دوران جاهلیت😂و یک سالی که مذهبی بودم! یه مدت هم دست مادرم بوده، الان بعد چند سال و سرانجام در سن ۱۹ سالگی دوباره به این اکانت برگشتم✨🎀فمینیست🤍🌱

بعضیا خصوصا سن بالاتر ها یا تازه عروس دومادها که بچه ندارن طاقت یه صدای کوچیک رو ندارن. بهتره تو آپارتمان زندکی نکنن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

حتما یکم بالا بوده که اومده اعتراض کنه نمیدونم 

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔   

همیشه نی نی سایتیها خجالت میکشیدن به همسایه هاشون تذکر بدن حالا همسایه ای پیدا شد که به نی نی سایتیها تذکر بده 🤣🤣

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

شاید دیوارا کاغذیه همه صداها می‌ره

🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿می‌شه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سوره‌ای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر می‌شه❤️

😂😂

اخه چرا ملت حساسن 

ما ی همسایه طبقه پایین داشتیم ب حدی سروصدا داشتن انگار اونا بالاسرما بودن یبارم چیزی نگفتیم بهشون

انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .

ما که همسایه بالا سرمون دو تا بچه کوچیک داره گاهی سردرد میگیرم از سروصداشون ولی چیزی نمیگم، میگم درست نیس آخه چند بار بنده خدا معذرت خواهی کرده بابت سروصدای بچه ها

الهی به امید خودت نه به امید خلق روزگار...