2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

190 بازدید | 23 پست

دوستان من امروز 16 سیکل هستم از دیشب بی‌حال و دمای بدنم بالا رفته. صب 16 تخمدونام درد میکرد، الانم ک شب 16 هست باز درد دارم. 

کیت مکس هم زدم ولی هاله کمرنگ داره ، الان سوال من اینه من تخمک آزاد کردم یا نه؟ دیشبم اقدام داشتم برای بارداری؟ 

خدایا بهم صبر بده تا حکمت کاراتو بفهمم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از الان باید رابطه داشته باشی گلم یک شب در میون

ینی من امروز تخمک آزاد کردم یا دیشب؟ ک درد دارم 

مرسی ک جوابگو بودی

ینی من امروز تخمک آزاد کردم یا دیشب؟ ک درد دارم  مرسی ک جوابگو بودی

خواهش میکنم

تخمک دو روز بعد از مثبت شدن کیت ازاد میشه

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...
خواهش میکنم تخمک دو روز بعد از مثبت شدن کیت ازاد میشه

خب کیت من مثبت نشده ن امروز صب ن امشب نشد ک،،،، ولی درد دارم حتی دمای بدنم هم بالاس. تخمدونام دردا

منم دیشب 14 سیکلم تخمدانام چند روزه درد میکردن که دیشب ورم ودردشون رفت معلومه آزاد شدن یعنی فکر کنم

خب من اطلاعی ندارم عزیزم ینی وقتی درد داره آزاد میشن😍میتونیم نزدیکی کنیم

خب من اطلاعی ندارم عزیزم ینی وقتی درد داره آزاد میشن😍میتونیم نزدیکی کنیم

منم هزارتا تاپیک زدم از دیشب چون روزای 11 و12 و13 نزدیکی نداشتم و14 هم درد تخمدان ندارم نزدیوی داشتم حالا موندم فایده داره دیکه یا فقط قبل از آزاد شدن تخمک باید اقدام کنیم

خب کیت من مثبت نشده ن امروز صب ن امشب نشد ک،،،، ولی درد دارم حتی دمای بدنم هم بالاس. تخمدونام دردا

ببین گوگل سرچ کن و اینکه برنامه مینت رو نصب کن

الان تخمدان هات دارن تخمک ازاد میکنن که دو روز دیگه به لوله های فالوپ بفرستنش

شما قبل از ازاد شدن باید رابطه داشته باشی و اسپرم اماده داشته باشی توی رحمت هرچه تعداد رابطه و اسپرم بیشتر باشه شانس پسر دار شدن بیشتره اگه پسر میخای هنگام رابطه یه بالشت زیر باسنت بزار و نیم ساعت همون حالتی بمون تا همه اسپرم وارد رحم بشه 

اگه دختر میخای یکبار در سه روز رابطه کافیه و سریع بعد از رابطه بلند شو تا همه اسپرم ها به رحمت وارد نشه(چون دختر اسپرم کمتری میپسنده)

منم هزارتا تاپیک زدم از دیشب چون روزای 11 و12 و13 نزدیکی نداشتم و14 هم درد تخمدان ندارم نزدیوی داشتم ...

من یجا خوندم نوشته بود یه روز درمیون نزدیکی برو تا 20 سیکلت میشه پسر البته حتمی نیستا ولی اگر کیت مطمعن داشتی بزنی مطمعن بشی خعلی بهتره چون تا مثبت شد میتونی 12 ساعت بعدش اقدام کنی و بعدم 36 ساعت بعدش .. بخاطر همین میگن قبل تخمک گذاری دو س موعد نزدیکی داشته باش حتما 

ببین گوگل سرچ کن و اینکه برنامه مینت رو نصب کن الان تخمدان هات دارن تخمک ازاد میکنن که دو روز دیگه ...

مرسی از کمکت همین و میخاسم بدونم ک آزاد شده  یا نه مرسی ک کمک کردی ا نشالله خوبیت جواب داشته باشه عزیزم🌹🌹🌹

یعنی روز 14 سیکل احتمال داره پسر بشه 😓😓😓

هر چه زودتر اقدام کنید بهتره چون پسر تعداد اسپرم زیاد میپسنده

طی یکبار رابطه ۱۰۰میلیون اسپرم وارد میشه و بار دوم ۷۰ میلیون دیگه میشه170میلیون و دفعه سوم با۵۰میلیون اسپرم بیشتر میشه 

و وقتی تخمک ازادشد حدود۲۰۰میلیون اسپرم زنده وجود داره که پسر بهتر میپسنده

هر چه زودتر اقدام کنید بهتره چون پسر تعداد اسپرم زیاد میپسنده طی یکبار رابطه ۱۰۰میلیون اسپرم وارد م ...

پس شهبانو جان من دیشب اقدام داشتم امشب برم بهتره یا فردا ظهر ک کمی اسپری ک تخلیه شدن جووون بگیره