2777
2789
عنوان

خانوم های خوشتیپ محجبه همه بیاین تو 3

| مشاهده متن کامل بحث + 365033 بازدید | 13289 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیز دلم هم اکنون در کربلای معلی دعاگوی شما هستم

ممنون عزیزم. زیارتتون قبول.

دعا کنین بعد از فرج امام زمان(عج)،  پدرومادرم و تمامی کسانیکه آرزومند زیارت کربلا هستن قسمتشون و قسمتمون بشه.

"السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد‌ می‌دانست اولین‌ها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمی‌دانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسینخواهد شد. سیاوش رودکلی
سلام عزیزم،واقها عالی بود،،مدلش بهم میاد،اگه نمونه خای دیگه داشتی لطفا لینکشو بزار ممنون از لطفت دوس ...

خداروشکر😍

عزیزم برو داخل پیجشون همه جوره مدل هست!!

اینم یه پیج دیگه!

https://www.instagram.com/p/B53IW-bCY8A/?igshid=korvslkukajc

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
سلام آبجی جان در کربلای معلی دعاگوی شما هستم نازنینم

وااااای😭😭😭😭😭❤❤❤❤

فدات بشم

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

حتمااااا بخونین❤

👈لطفا خانم‌ها بخوانند‌ 👉
🚫برخی چادرپوش‌ها را نمی‌توان چادری#  نامید:
✖️چادر به سری که زیر چادر، روسری یا مقنعه ندارد و در هر حرکت و یا باز و بسته شدن چادر، موهای سر، گردن و گوشواره و... نمایان می‌شود!

✖️چادر به سری که زیر چادر لباس‌های تنگ و چسبانی می‌پوشد که با هر بار باز و بسته کردن آن تمام برجستگی‌های بدنش آشکار می‌شود!

✖️چادر به سری که جوراب‌های نازک و بدن‌نما می‌پوشد...
یا چادر خود را آنقدر جمع و جور می‌کند و بالا می‌برد که پاهایش نمایان می‌شود!

✖️چادر به سری که برق چادرش از چند فرسخی توجه #نامحرمان را به خود جلب می‌کند و حجم بدنش در زیر آن پیدا است!

✖️چادر به سری که چادرش آنقدر نازک است که تمام لباس‌های زیر آن از دور مشخص است!

✖️چادر به سری که در زیر چادر، پیراهن آستین کوتاهی پوشیده است که با هر بار بیرون آمدن دست از زیر چادر آرنج او نمایان می‌شود!

✖️چادر به سری که هر لحظه و هر جا و بیجا آن را باز و بسته می‌کند تا اندام و لباس‌‌هایش را بنمایاند!

🔺خلاصه چنین چادر به سرهایی هرگز دارای حجاب_کامل#  نیستند و با بی‌مبالاتی خود، حرمت چادر را نیز نگه نمی‌دارند. .

👈مواظب باشیم حرمت چادری‌‌‌ها# 
و چادر# که ارثیه حضرت_زهرا# ست را از بین نبریم.

من نتونستم 😔😔

مانتو بلند میپوشم با مقنعه

ولی عا‌شق چادرم

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم
سلام چرا عزیزم؟ 

بیشتر جلب توجه میکردم باهاش نمیتونستم کشش اذیتم می‌کرد مقنعمو می‌کشید عقب موهام پیدا میشد

الان مانتو بلند و آزاد میپوشم

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم
جلب توجه؟  واسه چی آخه؟ خوب اولش طبیعی هست تسلط نداشته باشی

ببین ی جور غیر عادی مثلا نمیشد خیلی مانتو بلند پوشید زیر چادر میخواستم درستش کنم ی لحظه بازو بسته میشد بدم می اومد

حالا واسه مهمونیا میپوشم تا قلقش دستم بیاد بعدم واسه بیرون

چادرم عربیه