2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته دیگ این دنیا به هیچ دردی نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 61 پست
دلم براش تنگ شده  خیلی خیلی زیاد دوست دارم صداشو بشنوم  کاش حداقل به یادم بود  ...

آخی عزیزم عشقت هس بمیرم برات خدا به دلت آرامش بده 

حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!
آخی عزیزم تو چرا فک میکنم آدم بیچاره تر ازمن نباشه

😔😔🖤

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین حس رو دارم منم باردارم.... از ازدواجم پشیمانم😣

چن وقتته

حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!
آره  کاش بمیرم  من نمیتونم با این دلتنگی کنار بیام  چی میشد پدرم راضی میشد  ...

مهم ترین قسمتش اینه که طرفمون عین خیالش نیست فقط ما خودمونو نابود میکنیم برا من که اینجوریع

مهم ترین قسمتش اینه که طرفمون عین خیالش نیست فقط ما خودمونو نابود میکنیم برا من که اینجوریع

خیلی دوستم داشت 

من داغون شدم 

تا حالا چندبار افسردگی شدید گرفتم 

دعا کن بمیرم 

بخدا اگر بمیرم راحت میشم 

خیلی دوستم داشت  من داغون شدم  تا حالا چندبار افسردگی شدید گرفتم  دعا کن بمیرم&nbs ...

بعضی وقتا ما آدما با زنده بودن بیشتر زجر می کشیم اما تو کار خدا هم نمیشه دست برد ولی مرگ همیشه چیز بدی نیست

آره دلم مرگ میخواد  الان اگر عزرائیل بیاد بغلش میکنم

امیدوارم هرچی صلاح هس پیش بیاد دعات میکنم هر چند خودم داغون تر از توام 

ممنون  نمیدونی چقدر حالم بده  دوران خیلی سختی رو میگذرونم

منو اگه ببینی چی میگی عزیزم خداروشکر کن که بچه نداری 

چی شده مگه

عزیزم تاپیکامو سر بزن