2777
2789
عنوان

چرا اخه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 59 پست
اره عزبزم من منتظر بچه اما اون بچه نمیخواست و خدا بهش داد

عزیزم این افکار فقط به خودت اسیب میزنه هم اذیت میشی که چرا برای ابجیت خوشحال نیستی اونقدر هم به خودت به عنوان فرد شکست خورده نگاه میکنی

تو تمام روش های علمی رو پیش بگیر به خداهم توکل کن ودعا کن به درگاهش  استرس وناامیدی وحس بدم بریز دور به هییچ عنوانم مقایسه نکن خودتو هرکس مسیر زندگی خودشو داره  حتما در کنارش رو خودت هم کار کن اینقدر خودت رو قوی کن که بچه داشتنو یه اتفاق خوب تو زندگی ببینی نه همه زندگی اینطوری دیگه به احساست هم صدمه نمیزنی.امییدوارم خداهروقت به صلاحتونه بهتون هرچندتا بچه که دوست دارین سالم وصالح ببخشه عزیزم    

من و همسرم هردوتامون ازمایش دادیم و چن تادکتر رفتیم میگن ک مشکلی ندارین ونیاز ب دارو نیس ولی بازم ب ...

عکس رنگی از رحمت گرفتی؟

برا سلامتی نی نیم لطفا صلوات بفرستید❤️❤️خدا جونم مرسی نا امیدم نکردی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این افکار فقط به خودت اسیب میزنه هم اذیت میشی که چرا برای ابجیت خوشحال نیستی اونقدر هم به خودت ...

دارم داغون میشم صبحا که از خواب پا میشم اصلا طاقت این که بمونم خونه ندارم فقط میرم خونه مادرشوهرم‌میشینم گریه میکنم خدا بهم صبر بده

من از یه لحاظ دیگه کاملا درکت میکنم چیزی رو که میخوام خدا به همه اطرافیانم میده جز من و کار من فقط ش ...

فداتشم عزبزم انشا الله

عکس رنگی از رحمت گرفتی؟

ارع عکس رنگیم همون موقع گرفتم و باز گفت مشکلی نداری

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

ارع عکس رنگیم همون موقع گرفتم و باز گفت مشکلی نداری

عجب!!!!خدا بهت صبر بده این سخته که ادم مشکل نداره و نمیشه.خب برو میکرو‌کن دیگه تهش اینه دیگه

عجب!!!!خدا بهت صبر بده این سخته که ادم مشکل نداره و نمیشه.خب برو میکرو‌کن دیگه تهش اینه دیگه

دیگه عادت کردم ب صبر کردن

سالای اول خیلی برام سختتر بود

دیگ حتی دکترم نرفتم گفتم هروقت خدابخواد خودش میده و اگه هم نشد شرایطشو جور میکنیم و سرپرستی  یه بچه رو میگیریم 

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

دیگه عادت کردم ب صبر کردن سالای اول خیلی برام سختتر بود دیگ حتی دکترم نرفتم گفتم هروقت خدابخواد خو ...

چله بری کردی؟خیلیا چله بری کردن بچه دار شدن

چله بری کردی؟خیلیا چله بری کردن بچه دار شدن

ارع چن سال پیش ماامانم گف شاید چله افتاده باشه و بعد از زایمان ابجیم انجامش دادم ولی باز هیچی

ارع چن سال پیش ماامانم گف شاید چله افتاده باشه و بعد از زایمان ابجیم انجامش دادم ولی باز هیچی

اعصابم خورد شد برات.نمیدونم چی بگم

دارم داغون میشم صبحا که از خواب پا میشم اصلا طاقت این که بمونم خونه ندارم فقط میرم خونه مادرشوهرم‌می ...

نکن این کارو با خودت بابا قوی بااش رو خودت کار کن جدی میگم 

چکاپ شدین تاحالا ببینین وضعییتونو؟

نکن این کارو با خودت بابا قوی بااش رو خودت کار کن جدی میگم  چکاپ شدین تاحالا ببینین وضعییتونو؟

فکر اینکه مامانم میخواد براش سیسمونی بخره فکر این که شوهرم بگه ابجیت تازه ازدواج کرده حامله شد تو نشدی فکر حرفای مردم دیوونم میکنه

من چکاپ شدم یه کیست هموراژیک دارم.شوهرم هنوز نه

فکر اینکه مامانم میخواد براش سیسمونی بخره فکر این که شوهرم بگه ابجیت تازه ازدواج کرده حامله شد تو نش ...

ایناهمه پیش انگاره های ذهنه خودته باور کن اینقدر حساس شدی حتی ممکنه اینقدر ترس از قضاوت شدن داشته باشی که ناخوادگاه همه رفتار اطرافیانتو حمل بر قضاوت کردنت ببینی باور کن من نفسم از جای گرم بلند نمیشه به یه نوع دیگه کاملا میفهممت قضاوتتم نمیکنم بخدا برای همین دارم میگم خواهش میکنم حتماازیه مشاور کمک بگیر برای مدیرت این حالت توقراره مادر بشی دنیای مادر شدنم میدونی چقدر پراز نگرانی وایناس وباید قوی باشی اگه از الان خودتو داغون کنی چی ازت میمونه اخه دختر به خاطر حال خودت وارزش روح وروان خودت وبعد اون بچه ای که قراره هروقت به صلاحه مادرش بشی برو دنبال اینکه حالتو خوب کنی اگه خودت با خودت باشیا بقیه هرچیم بگن حالتو بد نمیکنه

زیر نظر دکتر باش همه ازمایشای هورمونی روهم بده همسرتم برن چکاپ شن ایشالله که به زودی مامان میشی