missfatemeeeh مدیر استارتر عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 443 عنوان دنبال کسی ام که... 105 بازدید | 5 پست من هیچ وقت دنبالِ بهترین ادم یا بهترین زندگی یا بهترین از هرچیزی نبودم،دنبال چیزی بودم که فقط واسه من بهترین باشه،نه یه مدل خوشگل واسه همه!دلنوشته# من هیچ وقت دنبالِ بهترین ادم یا بهترین زندگی یا بهترین از هرچیزی نبودم،دنبال چیزی بودم که فقط واسه من بهترین باشه،نه یه مدل خوشگل واسه همه❤️ 1399/09/14 | 19:28 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatiammm عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 2612 اقا همتون هرچی دلنوشته بلدین بگین ما بد نبودیم بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد ما ساده بودیم نبودیم کع روحمو نمیبرد ببرع بچرخونع بعد بیای بگی مرد!
کامیاربخدا عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 1175 چه عجبه یکی پیدا شد دنبال فانتزیهای احمقانه نباشه کاربر مرد هستم. هنگام ریپلای ، وارد جزييات نشوید.
هانی_مون عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 5859 اقا همتون هرچی دلنوشته بلدین بگین امضام😂 وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍