2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اخرش ب خونه مجردی با سگ پناه میبرم😂✋🏻

وااااعی منم همینطور 😍😂حرف شوهر ک میشه میگم مح شوهر نمخوام یه خونه برام بگیرین با سگم زندگی کنم 

هر وقت هم اذیتم ‌کنین میدم گازتون بگیره😂

دیش دیری دیرین ماشالا
منم ندارم 😕غصم گرفتع ک برام نمیخرن میگن نمیشه تو اپارتمان سگ نگه داشت ☹والا ب اندازه یه مربی سگ اطل ...

خب اگه سگ اپارتمانی باشه که میتونی بخری اما خب اره کلا هرچی فضای بزرگ تر داشته باشی راحت تری

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
وااااعی منم همینطور 😍😂حرف شوهر ک میشه میگم مح شوهر نمخوام یه خونه برام بگیرین با سگم زندگی کنم&nbs ...

😍😍😍😂😂😂👌👌

بزا دوسال دیگه ب بهونه دانشگا میریم خونه مجردی سگم میگیریم😂😂

(تا سگ نگیریم اروم نمی گیگیریم)😂😂😂

روزای خوب تو راهه😍                   تیکر رسیدن به هدفمه😍    

اینجا بعضی ها بودن سگ کوچیک و مرغ مینا و خرگوش داشتند عکس هم قبلا گذاشته بودند نمیدونم الان کجان راستی مگه میشه عکس گذاشت؟ سایت درست شد؟ 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
خب اگه سگ اپارتمانی باشه که میتونی بخری اما خب اره کلا هرچی فضای بزرگ تر داشته باشی راحت تری

ارع من کلا سگ کوچولو دوس دارم 

مثلا بابام میگه اگ خاهرت دانشگاش شمال بود اونجا زندگی میکردیم برات میگرفتم 

ولی تو اپارتمان نمیشه 

البته باهاش حرف زدم 

گف ۵۰ ۵۰ شااااااااید برا تولدت بخرم 😍😂

دیش دیری دیرین ماشالا
مگ خراب بود ؟

اره

ارع من کلا سگ کوچولو دوس دارم  مثلا بابام میگه اگ خاهرت دانشگاش شمال بود اونجا زندگی میکردیم ب ...

عزیزم سگ گرفتن شوخی بردار نیست اونم یه موجود زنده ست با هوش و عاطفه و وابسته میشن. 

اگه میخوای سگ بگیری باید صددرصد اطمینان داشته باشی که تا 10 تا 15 سال که عمر یک سگ هست ازش مراقبت کنی و هیچوقت پشیمون نشی و ولش نکنی. 

عزیزم سگ گرفتن شوخی بردار نیست اونم یه موجود زنده ست با هوش و عاطفه و وابسته میشن.  اگه میخوای ...

اخه من چهار ساله دارم اصرار میکنم و راجبش تحقیق 

مطمئنم وقتی تو این چهار سال خسته نشدم از این به بعدم نمیشم 

دیش دیری دیرین ماشالا
اخه من چهار ساله دارم اصرار میکنم و راجبش تحقیق  مطمئنم وقتی تو این چهار سال خسته نشدم از این ...

باید بدونی سگ رو واسه چی میخوای. 

مثلا من عمیقا باور دارم که حیوانات انرژی عشق دارن و اون رو به ما منتقل میکنند حیوانات مثل بچه هایی هستند که هیچوقت بزرگ نمیشند و معصوم هستند. 

از نظر من حیوون خونگی مثل یک عضو کوچیک از خانواده ست و وقتی کسی قبول میکنه که حیوونی رو بیاره یعنی تمام مسوولیت هاشو از قبل قبول کرده.