2777
2789

گفتم ای بابا دوباره یه نی نی سایتی جلو فک و فامیل گوزید و اومد تاپیک زد😂😂😂😂😂

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

افتضااااح تاج شونو نابود‌کردی خواهر

عیبی نداره حالا،دوهفته دیگه دوباره درمیاد

امام خمینی رحمت الله علیه : من با اطمینان میگویم اسلام ابرقدرتها را به خاک مذلت می نشاند ، اسلام موانع بزرگ داخل و خارج محدوده خود را یکی پس از دیگری برطرف و سنگرهای کلیدی جهان را فتح خواهد کرد.. لبیک یا خامنه ای ❤✌

عزیزم ابرو سمت چپت یکم زیرشو بگیری ک همسان بشه با اون یکی 

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
ریدم عزیزم 😂نمیدونم بخندم یا گریه کنم 😂

بخند بابا حالا یه بارم خراب شده عیب نداره که😁😁😂😂😂😂

جمله ای که در روز رستاخیز باعث تخفیف در مجازات میشود:ما از همان ابتدا نیز علاقه ی به دنیا آمدن نداشتیم...

خانما چرا من ابرهاشو نمیبینم ،اصلن چند روزه هر کس عکس میذاره برا من 

فقط

عنوان
252 بازدید| 29 پست

اومدم درستش کنم خرابترش کردم 😭😂😂

میادhttps://uupload.ir/files/yxj_۲۰۲۰۱۲۰۴_۱۸۲۷۰۱.png

خدایا حال دل هممون و خوب کن ،خدا جونم هیچ بنده ایت رو محتاج هیچکس نکن   الهی آمین