2777
2789
عنوان

دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 38 پست
همین رو بگو.... ازش بدم اومده...

چه جالب   

دقیقا شرایطمون یکیه ، ما هم دیشب دعوامون شد . 

فقط من پسرم دو ماهشه.

همه چیم جمع کردم که برم گفت خودم میرسونمت یا زنگ میزنم داداشت بیاد ببرتت ، منصرف شدم.

فقط ادعای فهم و شعورش میشه

بچه هام کنار خودم هستن الان ۲ ساله تمومش کردم اعصاب و روح و روان برام نمونده بود

شرایط مالیت اوکی بود برا مستقل شدن.؟

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ایشالا بهتر میشه عزیزم ولی رو نده وقتی هی رو‌میدی سرویس میدی پررو میشن

خیلی پررو شده... پول نداره خرجی بده منم پول دستم بیاد ازم میگیره... خسته شدم از دستش

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***
عزیزم دعوای دیشب و دیشب چال کنه. دیگه الان نشین بهش فکر کن که اینجوری گریه کنی براش

دلم برای خودم میسوزه به حال خودم گریه میکنم

خیلی پررو شده... پول نداره خرجی بده منم پول دستم بیاد ازم میگیره... خسته شدم از دستش

خب بهش  پول نده پروش  کردی تنبل شده  توقع  زیادی  داره  پولا  رو پس انداز کن واسه خودت

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
مگه ايشون داره بچه بازي ميكنه؟استيكر خنده چيه وسط اين همه مشكلاتش😰😔

اخه بدم میادتاتقی به توقی میخوره میگیدطلاق بگیریم تروخدابرای زندگیتون بجنگید اون الان یه بچه توشکمشه اگه میدونست شوهرش بددهنه نبایدمیزاشت بچه دارشه الانم قرارنیست پای بچه ش بسوزه امامطمنه بعداهم انتخاب بهتری خواهدداشت من خودم سختی زیادکشیدم رشتمم روانپزشکی بوده هرگزازناامیدی خوشم نمیاد

محیا خر است😐😛
یعنی چی بددهنه ولی فحش نمیده؟؟ 

فحش نمیده.... خانوادم رو تو سرم میزنه... میگه چرا زنم شدی من یه سرنوشت دیگه داشتم اگه نشده بودی و .... میگه کمک مالی بهم نکردی درصورتی که اینطور نیست... نمک نشناسه

گلم به بچت فکر کن حال بد تو روی اون اثر بد میذاره حالا مگه مردا اصلن عقل درست وخسابی دارن که تو داری ...

دلم برای خودم میسوزه

فحش نمیده.... خانوادم رو تو سرم میزنه... میگه چرا زنم شدی من یه سرنوشت دیگه داشتم اگه نشده بودی و .. ...

فقط میتونم بهت بگم حرص نخورگریه نکن استرس نداشته باش.من توبارداریم خانواده ی شوهزم بلاهایی سرم اوردن ک اگه تعریف کنم اصلاباورنمیکنین بچم وقتی بدنیا اومد فوق العاده ترسو بود فوق العاده پرش دست وپاداشت و... ک دکترگفت همش تاثیراسترس وترس ک داشتی اون اولا واقعا عذاب میکشیدم وقتی میدیدم طفل معصوممو