میگم خودتون به خاله زنکی خانمها نمیخندید؟ و از مادر و خواهرشوهرشون بد میگن واسه همینه میترسی زن بگیرید؟
هر تاپیکی میبینم پره خیانت و داستان خانواده همسره و.....
بهتون حق میدم با هرکسی ازدواج نکنید جدی میگم 🤣🤣🤣
برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
محض اطلاع رسانی میگم فقط. اینجا سایت تبادل نظر و اطلاعات هست. سایت حال و حول و... نشانی اینترنت ...
منم مشکل با آقایون سایت ندارم اتفاقا بدونن خیلی خوبه و زرنگ باشن منم موافقم
برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
و یکیشم استرس و اضطراب ندارن کاری چرا دارن ولی بیخیال زندگیشونن
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
محض اطلاع همش ربط داره خودتونم خوب میدونید فقط تو کف اون اطلاع رسانیتون موندم دقیقا همتون همینو م ...
انشالله که درست میگین.
موفق باشین.
از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
عاموووووو اقد جبهه نگیرین می چطو می شه آقایونم باشن والو به نظرم تا وقتی کاربردی به کاربر دیگه ای بی احترامی نکرده و مزاحمش نشده وجودش هیییییچ مشکلی نداره حالو زن و مردشم فرقی نداره
درسته عزیز قبول دارم من از یه مرد ضربه خوردم اما مطمئنم یه مرد واقعی یه روزی میاد تو زندگیم
جدا شدی یا کات شدی؟
منم همین حالو دارم یکیو دوستش داشتم بی درنگ رهام کرد رفت
خدا گر پرده بردارد ز روی کارآدم ها،چه شادی ها خورد بر هم،چه بازی ها شود رسوا،چه صادق ها شودکاذب،چه کاذب ها شود صادق، عجب صبری خدا دارد، که پرده بر نمی داردبا خدا باش و پادشاهی کن و بی خدا باش هر چه خواهی کن....خداجون یک لحظه مارو به حال خودمون وانگذار ای مهربان ترین مهربانان
عاموووووو اقد جبهه نگیرین می چطو می شه آقایونم باشن والو به نظرم تا وقتی کاربردی به کاربر دیگه ای بی ...
ولی خدایی آقایون سایت سیاست دارن قبول داری؟
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/