2777
2789
عنوان

آقایون سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 2801 بازدید | 326 پست
تا حدودی حق با شماست...بیشتر ندید بدید شدن.. البته باز خانوما این فضا رو اینجا ایجاد کردن.. تا وقت ...

دقت کردی خود مردها تاپیکی از بدی مادرزن و پدر زن و باجناق و .... اینا نمیزنن اگه باشه کمتر هس

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز همه عین هم نیستن شک نکن

عین همه ؟؟؟؟

کمتر هستن بروزم نمیدن 

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉

مردای تو نی نی سایت همون بهتر که بترسن و زن نگیرن

اولا اینا خودشون خانمن از نظر من

دوما یه دختر بیجاره را چرا بدبخت کنن!!!!

همشون اینجا با خانما در حال چت و حال و حولن بعدم همشون بیکار و علاف و بی پولن

والا اینا را زن نمیدن بهشون حالا بترسن یا نترسن!!!!!

هر چند در آخر  یه عده دختر که از راه ناچاری بین بد ‌بدتر گیر کردن زنشون میشن 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
درسته  منم یکی از مادرم بد بگه ناراحت میشم توام ناراحت میشی بالاخره  ولی اگه حق با خانمت ...

بله دقیقا

بخاطر همین آدم باید حواسشو تو ازدواج خیلی جمع کنه که فردا جنگ اعصاب و روان نداشته باشه بالاخره با ازدواج انسان خانواده اولش میشه همسر و فرزندش و الویت هاش تغییر میکنه ولی با ازدواج بد مجبور به محدود کردن و کمتر شدن رفت و امد با پدر مار خودش میشه

برحذر باش! و از تن‌پروری و بی‌حوصلگی بپرهیز. این دو خصلت به طور حتم تو را از بهره‌های دنیا و آخرت هر دو محروم خواهد ساخت. در باقیماندة عمر خود عمر از دست رفته را جبران کن...
چرا قدیمی ها،،پدرمادرهامون سرد و گرم نداشتن؟؟ الان مرد سرد میشه چون زنش رو اعصابشه  وگرنه آدم ...

نمیدونم علتشون چیه سرد و گرمو نمیدونن هرچی یه حدی داره 

عین همه ؟؟؟؟ کمتر هستن بروزم نمیدن 

بد بودنشونو قبول دارم بعضیاشون نقاب دارندرست اما خوبا هستن ولی کمن 

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
نمیدونستی این یه سبک زندگیه ؟ نه مزاح چیه خیلیا واقعا کلاساشو میرن و طبق نظرات اینجوری زندگی میکنن ن ...

درووووووغ نگو!!!!!!!! واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من چندجا کلیپاشو دیدم فکر میکردم شوخیه میخندیدم!!!!!  ادرس اصلی شو داری؟ سایت داره؟

یعنی چی سبک زندگیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله دقیقا بخاطر همین آدم باید حواسشو تو ازدواج خیلی جمع کنه که فردا جنگ اعصاب و روان نداشته باشه با ...

و یکیشم مسئولیت پذیر میخواد 

نمیدونم چرا اینجا با شوهر کردن من مشکل دارن حسودی میکنن چه میدونم خخخ

مردای تو نی نی سایت همون بهتر که بترسن و زن نگیرن اولا اینا خودشون خانمن از نظر من دوما یه دختر بی ...

محض اطلاع رسانی میگم فقط.

اینجا سایت تبادل نظر و اطلاعات هست.

سایت حال و حول و... نشانی اینترنتیش فرق داره.

ضمن این که کار و پول ربطی به اینجا اومدن نداره.

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.