2777
2789
عنوان

آقایون سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 2813 بازدید | 326 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرشم سرد باشه خودشون باید فکر کنن تقصیر ما نیس 

چرا قدیمی ها،،پدرمادرهامون سرد و گرم نداشتن؟؟

الان مرد سرد میشه چون زنش رو اعصابشه 

وگرنه آدم عمرا نسبت ب کسی ک میفهمش سرد بشه 

خانوم قری مگه محض تمسخر و مزاح اون حرفارو نمیزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نمیدونستی این یه سبک زندگیه ؟ نه مزاح چیه خیلیا واقعا کلاساشو میرن و طبق نظرات اینجوری زندگی میکنن نمیدونستی؟

قبول دارم حرفتو.ولی باورکن جامعه مسموم شده.وآقایوون.بی جنبه شدن.

تا حدودی حق با شماست...بیشتر ندید بدید شدن..

البته باز خانوما این فضا رو اینجا ایجاد کردن..

تا وقتی شوخی های بی مورد و +۱۸باشه تو سایت همینه..

فکر میکنن چه خبره تو سایت 

تعطیل🚫                                                                                 
نمیندازن به همین خیال باش  نی نی یارم بیای حسودی نکن دخترجان

الان به دعوا راه انداختن شما تو تاپیکت واقعا حسودیم شد ای وای کاش من یه تاپیک میزدم همجنسامو له میکردم چرا آخه من نتونستم ای خدا 😜😭

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

بعضی از مشکلاتی که اینجا مطرح میشه و آقایون نمیتونن هضمش کنن به خاطر تفاوت جنسیتیه شخصیت و روحیات خ ...

حالا کار ندارم جالبه مردها همجنس خودشو میدونن خجالت میکشن که همجنسشون همچنین کاری میکنن 

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
الان به دعوا راه انداختن شما تو تاپیکت واقعا حسودیم شد ای وای کاش من یه تاپیک میزدم همجنسامو له میکر ...

من جواب دعواها رو نمیدم 

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
منم مجردم اینقدر سایت خیانت میبینم باورت بشه دیگه قید ازدواجو زدم 

عزیز همه عین هم نیستن شک نکن

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤