میگم خودتون به خاله زنکی خانمها نمیخندید؟ و از مادر و خواهرشوهرشون بد میگن واسه همینه میترسی زن بگیرید؟
هر تاپیکی میبینم پره خیانت و داستان خانواده همسره و.....
بهتون حق میدم با هرکسی ازدواج نکنید جدی میگم 🤣🤣🤣
برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
نمیندازن به همین خیال باش نی نی یارم بیای حسودی نکن دخترجان
الان به دعوا راه انداختن شما تو تاپیکت واقعا حسودیم شد ای وای کاش من یه تاپیک میزدم همجنسامو له میکردم چرا آخه من نتونستم ای خدا 😜😭
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
بعضی از مشکلاتی که اینجا مطرح میشه و آقایون نمیتونن هضمش کنن به خاطر تفاوت جنسیتیه شخصیت و روحیات خ ...
حالا کار ندارم جالبه مردها همجنس خودشو میدونن خجالت میکشن که همجنسشون همچنین کاری میکنن
برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
الان به دعوا راه انداختن شما تو تاپیکت واقعا حسودیم شد ای وای کاش من یه تاپیک میزدم همجنسامو له میکر ...
من جواب دعواها رو نمیدم