2777
2789
عنوان

آقایون سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 2813 بازدید | 326 پست
اگه متاهلی از اونایی هستی که پای شوهرتو میزازی تو تشت شیر و گلاب ک خیانت نکنه اگه ام مجردی از اونایی ...

عزیزم من متاهل نیستم و شوهرم ندارم خدا رو شکر 

قضاوت بیجا نکن 

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
همونو کردین بهونه هااا  گزینه زن ومرد😒حالا نی نی سایت ی اشتباهی کرد اره اصن بزا بیان یکم اطل ...

خب منم همینو میگم😂😂😂

حالا با کاربری زن بیان و سر ب سرتون بزارن بهتره  

در خـواسـت دوســتـــی مـیپـذیـرم 😛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحثایی که به ضررتونه جنسیتو میارین وسط😏

اصلا کلا عنوان تاپیک جنسیتیه اونو ندیدی حالا حرف منو دیدی فقط شما 😂😐

بعدم این موضوع کوچیکتر از این حرفاس ک بخاد واسه ما ضرری داشته باشه.

شما اقایون زیاد خودتون رو جدی نگیرید😁

دیگ هم ریپلای نکن ..با تچکر

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
اقایی ک  اینجا توی تاپیک های خانومانه باشه خودش  ی پا خاله زنکه از چی باید بترسه؟؟

😂😂😂

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
ولی من بعد ۲۰ سال زندگی مشترک... میگم کاش شوهرم عضو اینجا بود... اونوخ مثل پروانه دورم میگشت

وای پناه برخدا اینجا برای آقایون بدتراز اینستاس.نگوخواهراینووووو

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
والا منی که دخترم منصرف شدم دیگه چه برسه به پسرا😐😶

منم کلا بیخیال ازدواج شدم 

ازدواج حوصله و مسئولیت میخواد 

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
خب بببینم سایت روی زندگی تاثیری میذاره درستع؟ میترسی زن بگیری که از مادر و خواهرتون بد بگه چه حالی ...

نه ترسی ندارم. 

شما سوئیس و فنلاند هم که برین 

ممکنه ادم بد باشه 

اینجا هم هست 

افغانستان هم هست 

امریکا هم هست 

همه جای دنیا ادم بد هست.

چه دختر بد چه پسر بد چه خونواده بد.

باید ادم خوب رو پیدا کرد.

من چهار ساله دوست دختر دارم.

کل فامیل و خونوادشو و خونوادم میدونن.

از چشمامم بیشتر بهش اعتماد دارم.

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
عجب امضایی    

ممنون🍃🌱

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
مردای این دوره زمونه رونباید پررو کرد

اتوماتیک وار پررو هستن خودشون از بس جامعه بهشون القا کرد تو جنس برتری همین خانومایی مثل ایشون یا خانومای قری ک میگن به شوهرت بگو تو شیری دنیا یکی از تو داره فلانشون کنین بهمانشون کنید

خاله زنگ واژه خوبی نیست. معنیش هم فکر کنم کلا فرق داره. اما در کل  یکی از معیار هاتون واس ...

احسنت طرف هنوز دهنش بوی شیر میده اومده واسه من ادا روشنفکرا رو مثلا در میاره یا هنوز به به بلوغ فکر نرسیده

اقا