بع نظرم شوهرت نمیخوادت میخواد خودت خسته بشی اروم وبی سروصدا بدون هیچ حق وحقوقی جدا بشی وگرنه رفتاراش هیچ تعبیر دیگه ای نداره تواین وضع جامعه واین همه بدبختی زن وشوهرا باید سعی کنن کنارهم باشن بهونه الکی نگیرن شوهرت مشخصه کاملا نمیخواد این زندگی رو
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه دوست بودیم. بعد ازدواج کردیم.بچه نداریم و نمیخواد بچه.
عزیزم بنظرم همسرت افسردگی داره یا ی اتفاقی بد براش پیش اومده..بهتره منطقی باهم حرف بزنین یا مشاور برین چند جلسه حتما درست میشه 🖤🖤
هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرمکه اومدی کشیدی آروم آروم عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلکک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمیارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️ به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..
عزیزم میدونید نه دستور بدین که شوهرتون حس مردانگیشو از دست بده نه از کلمه میتونی استفاده کنید که شوهرتون حس کنه خودتونو لایق نمیدونید بهش بگین عزیزم ممنون میشم برام فلان کار رو بکنی و در آخر که کارتونو انجام داد ازش تعریف و تشکر بکنین تا دفعه بعدی روحیه داشته باشه که کارتونو انجام بده و بگه قدر کارامو میدونه پس انجام بدم و پیش بقیه تو جمعی که شوهرتون هست از اخلاق شوهرتون و کارایی که براتون میکنه تعریف کنید مثلا بگید شوهرم دست و دلبازه و...تا شوهرت برای انجام خاسته هاتون تشویق بشه😊