2777
2789
عنوان

تولد خواهریمع/

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 304 پست
@dokhtareporteqali     @donia87سابق    

ای جونم تولدش مبارک باشه

@nafasبلای۲  

آذر ماهی عزیزم
مهربانی‌های تو
انعکاسی از وجود سراسر مهر و محبت توست
من قدردان این هدیه ارزشمند الهی هستم و از صمیم قلب از تو سپاسگزارم.

دختر متولد ماه آذر
در این بهاری‌ترین روز پاییزی
و در سالروز تولدت
عشق ما را با دنیایی از آرزو‌های زیبا بپذیر
که بضاعت ما اندک است و آرزو‌های زیبایمان برایت بسیار
تولدت مبارک‌ ای ته تغاری فصل پاییز!

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🌻🍊🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🌹🌹🌹😘😘😘💋💋💋

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پریروز😂۱۲

مبارکش باشع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
زهرماااااار صبح پاشدم ۲۶۰ تا اعلان داشتم

خاک تو سررررت این همههه چیههههه واسا نگا کننن فقطططط/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
خاک تو سررررت این همههه چیههههه واسا نگا کننن فقطططط/

خخخ چند تا اعلان داشتی

تازه تاپیک صندلی داغتو میخام لایک کنم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
@nazaniiiin    نازی از تو بزورم شده تاپیک میخوام😂😂😂😂😂

سلااام عزيزم

عه امروز تولدته؟؟❤️❤️❤️

تولدت مبارك خوشگلممم انشالله ١٢٠ ساله باشي و يه عمر با عزت داشته باشي خوشگلم🌹🌹🌹

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خخخ چند تا اعلان داشتی تازه تاپیک صندلی داغتو میخام لایک کنم

توروخداا بسهههههه نکنننن......اینجوریههه؟/

باعشع سوگل عنتر باشع...فقط بچرخ تاا بچرخیم/

@ایسان234     جدی لایکش کردی؟/ باو دهنتتت الی عشقی ک    /

😒😒😒😒😒😒😒

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
سلااام عزيزم عه امروز تولدته؟؟❤️❤️❤️ تولدت مبارك خوشگلممم انشالله ١٢٠ ساله باشي و يه عمر با عزت دا ...

سلام نفسم اره😍😍مرسی خواهری راستی اینجوری قبول نیییییییییس تاپیک میخوام😂😂😂بعدش قفل کن

یکی توی دلمه فرق داره باهمه❤https://harfeto.timefriend.net/16274179851352
😒😒😒😒😒😒😒

منو سابید ایسان..این کاپ کیک عنترررر هی داره میلایکههههه/

منو سابید ایسان..این کاپ کیک عنترررر هی داره میلایکههههه/

جقته.

نامردا چند نفر ب یک نفر😒😒😒

الهه کاپ کیک نازنین نفس نگار مهتاب   ===ایسان😏

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

@ایسان234 حیییییف ک کم تاپیک داشتی😒😒😒

@______negar______ حالا فعلا اینا رو داشته باش. تا ادامش

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
سلام نفسم اره😍😍مرسی خواهری راستی اینجوری قبول نیییییییییس تاپیک میخوام😂😂😂بعدش قفل کن

تو امروز همه رو سرویس کردیا🤐🤐🤐😂😂😂میخوای نی نی یارم برات تاپیک بزنه😂😂😂😒

باشه عشقم الان برات ميزنممم❤️❤️❤️❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤