2777
2789
عنوان

تولد خواهریمع/

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 304 پست

@ایسان234    عاقااا همین امروز کرم نریززززز نکووووووو/

@کاپ_کیک_عصبانی   اینو بلایک از خیر من بگذر/

من دیشب باهات همکاری کردم..دالات مایاد؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
تو بهش گفتی امروز تنهام بیا میخاستی چیگازش کنی هاااان😂

@nafasبلای۲   میخام باش زیارت عاشورا بخونم     /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو فقط قر بده لعنتی 🤣🤣🤣🤣😍😍😍😍😍

سهیمو_میکنم#  

@ایسان234        مرررررررررض/

😁😁😁😁😁

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
@nafasبلای۲     میخام باش زیارت عاشورا بخونم      /

۹ماه دیگه نتیجه زیارتتون معلوم میشه😂😂

منم میام عاغا منم ازین دعاها دوس دارم🤣

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
@ایسان234      عاقااا همین امروز کرم نریززززز نکووووووو/ @کاپ_کیک_عصبانی &nbs ...

😁😁😁😁😁😁

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

@ژیناگلمن  

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

@ایسان234     ایسان چلمنگ نکن..با روحو روان من بازی نکن....  @elahe1992    الهع خانوم شما ی چیزی بش بگین...ساااااابید منوووووووو/

کرمووووووووو نکن لایک😂😂😂

😁😁😁😁

@ژیناگلمن    

مرسی جانا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

@ایسان234       ایسان چلمنگ نکن..با روحو روان من بازی نکن....   @elahe1992 &n ...

😁😁😁😁خوشم میاد

۹ماه دیگه نتیجه زیارتتون معلوم میشه😂😂 منم میام عاغا منم ازین دعاها دوس دارم🤣

@nafasبلای۲    بش بگو دونفری میخایم بریم    /

سعادت میخاد الهع ژونز شما دفعع بعد  /