2777
2789
عنوان

تب بالای 40 درجه و کبود شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2789 بازدید | 42 پست

سلام احتمالا از تبشه و خون رسانی نزاشته بکنه خطرناکه ببرش دکتر خوب وسرم منم تب داره هیچ علایم دیکه نداره الانم باز مثل کوره داره میسوزه شربت دادمو بدنشو با اب معتدل یکمی شستم تا ببرم دکتر دیگه چیکار کنم باز

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما میبرم عزیزم.ممنون که نگرانی.

مشکلی چیزی تو زندگیتون هست؟

اخه ببخشید رفتم تاپیک های قبلیتو خواندم ولی گفتی پسرتم قبلا همین جوری ها تقریبا شده بوده 

شاید چیزی اذیتشون میکنه نمی دونم....

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
من باز حرف خودمو زدم ان شاالله ک چیز خاصی نیست و منم ب زودی مادر بشم😊

انشالله.حتما که میشین.من تا حالا برای سه نفر دعا کردم 3 نفرشونم مادر شدن.البته نه از دعاهای من بلکه از لطف خود خدا.پس از لطف خدا ناامید نباش

انشالله.حتما که میشین.من تا حالا برای سه نفر دعا کردم 3 نفرشونم مادر شدن.البته نه از دعاهای من بلکه ...

ان شاالله😊

من قربون دست و پای کوچکش بشم😍😍😍

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
عزیزم.خدا خیلی بزرگه.مطمین باش جوابتو میده.شما هم ی روز به این حس قشنگ میرسید انشالله

سلام عزیزم خوبین؟ میگم بچه شما متوجه شدید چه مشکلی داشت؟ دختر منم تبش بالا بود یه کمی صورتش کبود شده بود نه خیلی رفتم دکتر براش سرم زد تبش پایین کشید فقط می‌خوام بدونم شما چکار کردین دکتر بردین دیگه؟

2790
2778
2791
2779
2792