سلام دوستان.ی مشکلی برام پیش اومده تا بخوام برم دکتر هزار و یک فکرو خیال میکنم.بنابراین گفتم از شما بپرسم شاید مورد مشابهی براتون اتفاق افتاده باشه راهنماییم کنید.دخترم ده ماهشه تا به الان عیچ مشکل قلبی یا تنفسی حتی یک بار هم نداشته.اما چند روزه تب داره.امشب که تو اتاق خوابونده بودمش اومنموقع تب نداشت.چندبار هم اومدم چک کردم خوب بود ی دفعه بیدار شد اومدم سراغش دیدم مثل کوره ی اتیشه و لباش کبود شده ناخنهای دست و پاهاش هم کبوده و سرده.خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دارین بهم بدین.دارم از فکرو خیال دیوونه میشم
سلام احتمالا از تبشه و خون رسانی نزاشته بکنه خطرناکه ببرش دکتر خوب وسرم منم تب داره هیچ علایم دیکه نداره الانم باز مثل کوره داره میسوزه شربت دادمو بدنشو با اب معتدل یکمی شستم تا ببرم دکتر دیگه چیکار کنم باز
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم.خدا خیلی بزرگه.مطمین باش جوابتو میده.شما هم ی روز به این حس قشنگ میرسید انشالله
سلام عزیزم خوبین؟ میگم بچه شما متوجه شدید چه مشکلی داشت؟ دختر منم تبش بالا بود یه کمی صورتش کبود شده بود نه خیلی رفتم دکتر براش سرم زد تبش پایین کشید فقط میخوام بدونم شما چکار کردین دکتر بردین دیگه؟