2789
نه آقا،من جوابم رونگرفتم،چه اصراری دارید تواین سایتهاعضوبشین وقتی میدونید اکثر تاپیک ها درمورد چه مس ...

نمیدونستم چون از طریق گوگل با سایت اشنا شدم در ضمن فکر میکنم فقط این موقع از روز تاپیکای...میزنن

اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن   یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مگه هرکی گزارش میزنه متوجه میشه ادم؟

بله کد میاد اگه گزارش زیاد بخوری

اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن   یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...
ابجی گلم من فک نمیکنم این سایت مخصوص خانوما باشه منم اولین اقاایی نیستم که تو سایتم اخریشم نیستم .قب ...

تا اونجاییک من میدونم و کاربرا میدونن درسته که سایت محدودیتی واسه جنسیت نداره اما یه سایت خانومانه ست، ضمنا درسته میگن شنونده‌...اما اینجا باید گفت که بیننده باید عاقل باشه، وقتی میبینی ک همه ی تاپکا خانومن، اون تعداد محدود آقا توووی این مطالب نباید باشن و باید برن مگر اینکه دنبال چیز دیگ ای باشن

ناامید از در رحمت به کجا باید رفت؟یا رب از هرچه خطا رفت؛ هزار استغفار...
نمیدونستم چون از طریق گوگل با سایت اشنا شدم در ضمن فکر میکنم فقط این موقع از روز تاپیکای...میزنن

دلیلتون غیرمنطقیه،این سایت برای زدن تاپیک چه درروز و چه شب هیچ محدودیت زمانی نداره ومحتوای اون کاملا زنانه وحول محورمسایل بارداری وزنانگی هست،

اصرارشمابرای عضویت چیست؟

تا اونجاییک من میدونم و کاربرا میدونن درسته که سایت محدودیتی واسه جنسیت نداره اما یه سایت خانومانه س ...

مگه من رفتم تو اون تاپیکا؟از عنوانشون خب مشخصه دیگه چی نوشتن.درضمن توی این سایت بچه 12 ساله هم دیدم و اقاا هم که با کاربری خانوم اومدی به نظرم اگه محدودیت باشه هنجار شکنی بیشتر میشه این سایتم عمومیه روزانه میلیون ها بازدید داره چه به صورت خاموش چه اینکه کسی عضو شده باشه.به نظرم باید بعضیا رعایت کنن که تاپیک های...نزنن

دلیلتون غیرمنطقیه،این سایت برای زدن تاپیک چه درروز و چه شب هیچ محدودیت زمانی نداره ومحتوای اون کاملا ...

اقا من پشیمون شدم از عضویتم خوبه؟خب منم مث هر کسی کنجکاو بودم خب میدیدم تبادل نظر میکنن هم اقا هست هم خانوم منم عضو شدم امروزم اخرین روز حضورمه

مگه من رفتم تو اون تاپیکا؟از عنوانشون خب مشخصه دیگه چی نوشتن.درضمن توی این سایت بچه 12 ساله هم دیدم ...

بی خیال حرف رو باید به کسی زد ک گوش شنوا داشته باشه، موفق باشید

ناامید از در رحمت به کجا باید رفت؟یا رب از هرچه خطا رفت؛ هزار استغفار...
بی خیال حرف رو باید به کسی زد ک گوش شنوا داشته باشه، موفق باشید

مرسی  شما هم همینطور

اقا من پشیمون شدم از عضویتم خوبه؟خب منم مث هر کسی کنجکاو بودم خب میدیدم تبادل نظر میکنن هم اقا هست ه ...

آقا من میخواستم واقعا این موضوع رو برای کسانیکه درفضای مجازی هستن واین تاپیک رومیخونن روشن کنم،

درسته که اینجافضای مجازیه وهرکس آزاده که باهرکاربری 

توی این سایت عضوبشه،ولی وقتی میدونین موضوع اصلی این سایت چیه پس دردرجه اول به خاطر احترام به خودتون وشخصیتتون نبایدعضوبشین، وبعدهم به خاطراحترام به جنس مونث،البته اگرانسانیت درزندگی براتون مهم باشه.

روزخوش.