2777
2789
عنوان

بحران ۳۷

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 26 پست

من چندماه دیگه وارد دهه ی سوم زندگیم میشم و ۲۰ سالم میشه

شاید از نظر شما کوچیک باشم ولی ازش میترسم

از اینکه نکنه توش اونقدری که باید خوب نباشم

۲ دهه ی اول بچه به حساب میومدم و کسیم ازم توقعی نداشت ولی از ۲۰ به بعد مسئولیتا سنگین تر میشه

خیلی بهش فکر میکنم که من الان کجام و همسنای من کجان

من تا الان خوب عمل کردم یا کم کاری کردم ؟

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اين بحران به نظر تو هر دهه اي همراه هست  ولي الان مهمه كه شما يه ليست نوشتي كه از چيا ناراضي ه ...

چقدر خوب گفتی

الان مدتیه دنبال تغییر خودمم. اما متاسفانه ثابت قدم نیستم. ایده هام رو خیلی زود رها میکنم

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
بحران 37 دیگه چیه؟ از کجا میگی؟ وجود داره واقعا؟ یا صرفا حسو حال شخصیت رو با این کلمه توصیف کردی؟

گزینه ۲

من چندماه دیگه وارد دهه ی سوم زندگیم میشم و ۲۰ سالم میشه شاید از نظر شما کوچیک باشم ولی ازش میترسم ...

میفهمم

اما سعی کن از زندگیت نهایت لذت رو ببری. به هر کسی کاری نداشته باش. خودتو بخاطر حرف دیگران تغییر نده. به پسرت هم وابسته نشو. همشون بیخودن

چقدر خوب گفتی الان مدتیه دنبال تغییر خودمم. اما متاسفانه ثابت قدم نیستم. ایده هام رو خیلی زود رها م ...

خب پلن كوتاه مدت براي موضوعاتي بچين كه مديرتش راحت تره و تغييرات و زود نشون بده انوقت با ديدن نتيجه حس شادي برات بوجود مياد و خود به خود تشويق ميشي بقيه موضوعات و مديريت كني 

پيوسته و اهسته برو و اينر يادت باشه هر تلاشي هر چند كوچك هم جواب ميده 

@@@به آنچه پیش روی من است با اعجاب می نگرم @@@
خب پلن كوتاه مدت براي موضوعاتي بچين كه مديرتش راحت تره و تغييرات و زود نشون بده انوقت با ديدن نتيجه ...

مثلا مدتهاست دلم میخواد پیاده روی بریم؟ ولی حسش نیست. رسیدگی به پوست صفر. رفتار با دخترم برخلاف میلم نادرست. با شوهرمم همینطور.....

بی انگیزه شدم

يه روشي هست بهش ميگن اهرم رنج و لذت 

شما يه برگه سفيد بردار دو قسمت كن 

قسمت رنج بنويس دلايل تو كه اگر مثلا پياده روي نكني چي ميشه چه چيزاي بدي برات پيش مياره كلا هر دليلي كه داره بنويس 

بعد قسمت لذت هم بنويس اگه پياده روي كني چه مزايايي برات دارن 

منطقيه كه اون قسمت لذت وسوسه ت مي كنه كه استارت كار و بزني اينو كه بنويسي به ذهنت با منطق  ثابت مي كني كه بايد پياده روي بري چون اين همه مزايا داره اين همه لذت داره و همين باعث قدم برداشتن براي هدفت ميشه 

من با همين روش الان با پياده روي مسمتر طي دو ماه نزديك ٤ كيلو كم كردم 

@@@به آنچه پیش روی من است با اعجاب می نگرم @@@