2777
2789
عنوان

همسر معتقد

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 20 پست
مگه همه اونایی که معتقد هستن خوبن که همسر شما باشه از کِی خوب بودن ادما با اعتقاداتشون سنجیده میشه

چی ؟خب  معلومه که  بخشی خوب بودن آدما با اعتقاداتشون سنجیده میشه ! شما اگر اعتقاد درست و بجایی داشته باشی  و توانایی داشته باشی که ب مرحله عمل برسونیش طبیعتاً آدم خوبی شناخته میشی . و البته برعکسش ......

اعتقاد  دقیقا مثل بذریه که میکاری تو قلبت و کارخوبت مثل گیاهیه که ثمره اون بذره.

یه سوال کنکوری ؛  ببینم کسایی که میرن تاپیک حس شیشم  صرفا براشون حکم سرگرمی داره دیگه ؟ ⁦:-)⁩  عجب ......! 
نه عزیزم ذهن من مریض نیست من شرعی نگاه میکنم به قضیه و به قانون خدا که همین خیانتا از همین گناه های ...

بله عزیزم حرفت درسته . 

یه سوال کنکوری ؛  ببینم کسایی که میرن تاپیک حس شیشم  صرفا براشون حکم سرگرمی داره دیگه ؟ ⁦:-)⁩  عجب ......! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیزی خانومایی که میگن شوخی و خنده با نامحرم  گناه نیست و حروم نیست و اینا ... خب ما صراحتا حدیث و روایت داریم راجب همین موضوعات جزئی  . با سرچ کردن میتونین مطالعه کنین .   

خب بودن ادم ها فقط با عملشون سنجیده میشه 

این عمل از کجا میاد ؟ وقتی فکرو عقیده ای راجبش داشته باشین . اینا بهم مربوطن . وقتی کاری انجام میدین راجبش اول فکر میکنین . این که بدیهیاته....