2777
2789

فوری

امشب ساعت 12:30 الی 03:30 از خاموش کردن تلفن ، تلفن همراه ، تبلت، اطمینان حاصل کنید و از بدن خود دور کنید.  تلویزیون سنگاپور این خبر را اعلام کرد.  لطفاً به خانواده و دوستانتان بگویید  امشب ساعت 12:30 الی 03:30 ، سیاره ما در معرض اشعه بسیار زیاد در  پرتوهای کیهانی که از نزدیکی زمین عبور می کنند قرار خواهد گرفت.  پس لطفا تلفنهای همراه خود را خاموش کنید.  دستگاه خود را نزدیک بدن خود نگذارید ، می تواند صدمات وحشتناکی به شما وارد کند.  اخبار گوگل و ناسا بی بی سی را بررسی کنید.  این پیام را برای همه افرادی که برای شما مهم هستند ارسال کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شایعه#  

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛

اینو چندین بار قبلا گفتن و هیچی نشده .شایعس 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

شما میدونستید و همچنان گوشی به دست منتظر پیامهای ارسالی به تاپیکتون هستید؟

ممنون

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》