2777
2789
عنوان

عفونت رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 35 پست
نه روان کننده واژن برای رابطه

آها.میگم من واسه رابطه شنیده بودم😅 واسه همین سوال شد واسم،

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
فکر کنم ب صورت مداوم باید دارو مصرف کنی تا کامل ریشه کن شه دکتر برات کرم داخلی واژینال نوشته؟

چهار مدل پماد داخلی ولی بی فایده

من از نگاه کلاغی که رفت فهمیدم....که سرنوشت درختان باغمان تبر است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آها.میگم من واسه رابطه شنیده بودم😅 واسه همین سوال شد واسم،

خخخخخخ معلومه مجردی

دلبر مو مشکی👰🏻توهمون عشقی❤️که میخوان داشته باشن همه بس که تو👁چشمی😍من و میخوای یا نه😕اگه باشی همراه من😁می‌دونی که واست میزنم دل‍❤️‍مو به دریا🌊من👩‍❤️‍👨 میشه برای سلامتی همسرم و خوشبختیمون صلوات بفرستید مهربون؟🙏❤️مرسی😘 اللهم صل علی محمد و آل محمد 🥰
چهار مدل پماد داخلی ولی بی فایده

کلیندامایسین چی؟ برات نوشته؟

دلبر مو مشکی👰🏻توهمون عشقی❤️که میخوان داشته باشن همه بس که تو👁چشمی😍من و میخوای یا نه😕اگه باشی همراه من😁می‌دونی که واست میزنم دل‍❤️‍مو به دریا🌊من👩‍❤️‍👨 میشه برای سلامتی همسرم و خوشبختیمون صلوات بفرستید مهربون؟🙏❤️مرسی😘 اللهم صل علی محمد و آل محمد 🥰
نه عزیزم متاهل م.تاالان نیاز پیدا نکردم به ژل

آها ، الهی😁 خوشبخت باشی 😍

هرروز دمنوش پونه بخور با نبات یه مدت سیر شیاف کن شب نخ بلند بهش ببند بزار تو واژن تا صب بعد درش بیا ...

عه جدی تاثیر داره

من از نگاه کلاغی که رفت فهمیدم....که سرنوشت درختان باغمان تبر است
اره استفاده کردم

ای بابا 😕

اقا من هیییچ مشکلی ازمایش و سونوگرافیم نشون نداده ولی پریودام نامنظمه خدایا خیلی نگرانم اخه جرااااا

عاااشق پیراپزشکیم😍از 27 اسفند شروع کردم به خوندن دعا کنید به هدفم برسم و قبول شم😔امیدوارم که بشه