2777
2789
عنوان

داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 33 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه متخصص خوب ببرش

منو نمیبره.رفته دکتر نمیدونم چیکارا کرده ولی منو نمیبره.حال جسمیش ب کنار.حال روحیش داغونه.همش درحال حساب کتابه و پولاشو داره ب حساب من انتقال میده

قبلا هم مریض میشد ولی الان داره بدتر میشه.درطول دو هفته لباساش گشاد شده.اصن ب سختی جلومو میگیرم ک گر ...

🥺😔خب شاید شدتش زیاده . مثلا من خودم گاهاسرما ک میخورم با یع قرص خوب میشم گاهی انقد حالم بد میشع بابام میگه فکر نمی کردم زنده بمونی😐خوب میشع😊امیدت ب خدا باشه

اگه دوستی نباش،دوستی تو دوری محکم تره
نترس به خدا امیدوار باش زودتر تشخیص بدن خیلی بهتر دیگه از فکر و خیال درمیای

من میترسم تشخیص داده باشنو بهم چیزی نمیگه.من راضیم چندسال مریض نگه دارم فقط باشه.فقط کنارم باشه

کروناست من در عرض یکماه ۱۰ کیلو کم کردم حالت تهوع بی اشتها تپش قلب معده درد بیحال دکتر گوارش رفتم اسکن ریه دادم همه این حالتام بعد از بهبودی کرونام بود هر چی دکتر میرفتم خوب نمشدم تا اینکه رفتم دکتر اعصاب حمله های پانیک از استرس کرونا داشتم الان خوبم منم به شوهرم میگفتم مواظب بچه م باشو ... ازین حرفا

بچتو نمیتونی پیش مادری کسیت بزاری؟ازمایشاشو ببر پیشه یه دکترخوب. ببین نشکلش چیه 

راستش خیلی از این حال جسمیش ک ناراحت نمیشم باخودم میگم نگهش میدارمو بهش میرسمو تقویتش میکنم.ولی یه کارایی داره میکنه ک یهو زیر پام خالی میشه.میگه همه چی رو بزنم ب نامت.میگم برگه آزمایشو عکستو بده میگه گم کردم

راستش خیلی از این حال جسمیش ک ناراحت نمیشم باخودم میگم نگهش میدارمو بهش میرسمو تقویتش میکنم.ولی یه ک ...

خب بگو اگه چیزی نیست چرا بزنی به نامم خب بگو با هم حلش میکنیم تا آخرش کنار خوب میشی

راستش خیلی از این حال جسمیش ک ناراحت نمیشم باخودم میگم نگهش میدارمو بهش میرسمو تقویتش میکنم.ولی یه ک ...

آدماتو  دوران بیماری حساس میشن . چون جسمشون روحشون ضعیف شده فکر میکنن ته دنیان. بهش امیدبده . یع برنامه ای برای آینده بزار و بگو باید دوتایی برسیم بهش.  قوی باش این روزام میگذره     

اگه دوستی نباش،دوستی تو دوری محکم تره
2790
2778
2791
2779
2792