2777
عنوان

همسایمون یه دخترخیلییی خوشگلوعقد کرده😐پسرم خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1604 بازدید | 84 پست
ربطی به قیافه نداره دله دلللل یهو به خودت میای میبینی جزئی از وجودت شده  قد و قیافه واقعا این ...

چجوری بخودت میایی😐

یعنی مثلا اون  خط قرمزی که داری اجازه نمیدی مردا بهت نزدیک بشن

چجور میشه یکی میادبهت نزدیک میشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دایی‌مردک نباش

عاشق ذهن خلاقت شدم 😂

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
پ به چیه  اصلا دختره چجور فرصت داده دین ابراز وجود کنه😐 چوننن دختره خیلی خوشگله محجبه چشم اب ...

اول از همه یاد بگیر که هیچکسی زشت نیست،همه زیباهستن منتها سلیقه ها فرق میکنن.

به اخلاق،رفتار،انسانیت،شاید ایشون بهتر از خوشتیپ ترین پسر دنیا میتونه خانومه رو درک کنه و بهش عشق و علاقه بده

هرگز هرگز هرگز هیچ مردی هیچ زنی را و هیچ زنی هیچ مردی را ن عوض کرده ن درست کرده است این تحفه ایی ک شما میبینید ده بیست درصد خرابتر شده میتوانید او را بپذیرید مبارکتان باشد اگ ن بروید دنبال کارتان و رهایش کنید
می بینم اقایونم شروع کردن از این تاپیکا می زنن😂😂

خدا شاهده مردها از زن‌ها حسودتر هستن 

اسم ما خانم‌ها بد در رفته 😅😆

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
اتفاق ساکت و توداره شغلشم سنش کمه خیلی زور بزنه کارگری کنه

شما آقایون یک ترسی دارید من می‌دونم.همیشه میترسید یک دختر بقول خودتون زشت ،قاپ شما رو بدزده.و هر کی بیشتر بترسه،زشتتر گیرش میاد.شمام حسود نباش ،زن خوشگل مال مردمه.چون تو چش همه هست.