2777
2789

کرونا/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر امثال شما ما تو خونه قرنطینه ایم  بشین تو خونه بعد کرونا برو جای عمومی قرار بذار

چ ربطی ب اینا داره؟خب توام نشین تو خونه.الان شوهرت تو خونه مونده؟اون بیرون میره دیگه خونه موندن توام الکیه واسه کرونا نگرفتن 

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
سوال من نيست تاپيكاي قبلم بخون چه طرز حرف زدنه !!

کسی که تاپیک میزنه کامل توضیح میده نه اینکه بگی  تاپیک های قبل رو بخون 

چه شما و چه کس دیگه که داری براش دنبال کافه میگردی چه فرقی می‌کنه بعضیا تا سر کوچه نمیرن بعضیا با دوست پسر قرار میذارن 

چ ربطی ب اینا داره؟خب توام نشین تو خونه.الان شوهرت تو خونه مونده؟اون بیرون میره دیگه خونه موندن توام ...

بلع همسر من کارشون طبقه پایین خونست و کارگاهه و با هیچکس در تماس نیست 

خرید هامون هم اینترنتیه 

اگه همه بخوان برن بیرون چه شود 

بعد میگن چرا کرونا تموم نمیشه چون بعضیا مثل شما فکر میکنن 

بعدشم کارضروری خیلی فرق داره تا تفریح رفتن 

فرهنگ_داشته_باشیم#  

بلع همسر من کارشون طبقه پایین خونست و کارگاهه و با هیچکس در تماس نیست  خرید هامون هم اینترنتیه ...

خب پ شغل همسر شما اینو ایجاد کرده براتون خیلی ها کارمندان یا فروشنده

#درک_داشته_باشیم_فرهنگ_خالی_بس_نیست

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
خب پ شغل همسر شما اینو ایجاد کرده براتون خیلی ها کارمندان یا فروشنده درک_د#  شته_باشیم_فرهنگ_خالی_ب ...

اگه پیام رو خوب خونده باشین گفتم جز موارد ضروری که واجبه بریم بیرون و شغل و کسب درآمد هم از موارد ضروریه پس من درک دارم و شرایط رو متوجه میشم اما ...

اگه پیام رو خوب خونده باشین گفتم جز موارد ضروری که واجبه بریم بیرون و شغل و کسب درآمد هم از مو ...

ببین انقد عین جو زده ها اینور اونور نرید هی نگید کرونا کرونا سنگین باشید بشینید سره جاتون کسی ب حرف شما گوش نمیده گرونا ام با خونه نشینی کل مملکت هم ریشه کن نمیشه بیخود خودتون رو با این حرفا خسته نکنید...کل دنیا ب زندگی برگشتن نی نی سایتی ها هنو دارن کرونا کرونا میکنن 😑این ویروس تا ده سال دیگم از بین نمیره مهار میشه ولی ریشه کن نمیشه پس تا ده سال شما بشین تو خونت ولی ب بقیه کار نداشته باش

ببین انقد عین جو زده ها اینور اونور نرید هی نگید کرونا کرونا سنگین باشید بشینید سره جاتون کسی ب حرف ...

هرچي بيشتر الكي بريم بيرون بيشتر احتمالش هست كه كرونا بگيريم 

با همين طرز فكر بود كه اين همه كشته داديم و امار مبتلاها از دست خارج شد!!!!

ريشه كن نميشه اما بهتر ميشه كنترلش كرد

فرق ما و كشوري مث كره ي جنوبي همين مردمين كه طرز فكرشون اينجوريه....