من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
به خاطر امثال شما ما تو خونه قرنطینه ایم بشین تو خونه بعد کرونا برو جای عمومی قرار بذار
چ ربطی ب اینا داره؟خب توام نشین تو خونه.الان شوهرت تو خونه مونده؟اون بیرون میره دیگه خونه موندن توام الکیه واسه کرونا نگرفتن
دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست میارمشون
بلع همسر من کارشون طبقه پایین خونست و کارگاهه و با هیچکس در تماس نیست خرید هامون هم اینترنتیه ...
خب پ شغل همسر شما اینو ایجاد کرده براتون خیلی ها کارمندان یا فروشنده
#درک_داشته_باشیم_فرهنگ_خالی_بس_نیست
دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست میارمشون
اگه پیام رو خوب خونده باشین گفتم جز موارد ضروری که واجبه بریم بیرون و شغل و کسب درآمد هم از مو ...
ببین انقد عین جو زده ها اینور اونور نرید هی نگید کرونا کرونا سنگین باشید بشینید سره جاتون کسی ب حرف شما گوش نمیده گرونا ام با خونه نشینی کل مملکت هم ریشه کن نمیشه بیخود خودتون رو با این حرفا خسته نکنید...کل دنیا ب زندگی برگشتن نی نی سایتی ها هنو دارن کرونا کرونا میکنن 😑این ویروس تا ده سال دیگم از بین نمیره مهار میشه ولی ریشه کن نمیشه پس تا ده سال شما بشین تو خونت ولی ب بقیه کار نداشته باش