2777
2789
عنوان

سوشانت سینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بیشعور ب تمام معنا میگن عالیا بات سلمان خان و کارن مثل یه تیم هستن مثل مافیا

وای عالیا عین خط کش هیکل صفر،قیافه هم نداره،متاسفانه شنیدم سلمان خان و خانواده کاپورها هم توی بالیوود مافیان

دنیام دخترم
یه بیشعور ب تمام معنا میگن عالیا بات سلمان خان و کارن مثل یه تیم هستن مثل مافیا

تو هر کشوری از این چیزا هست اصلا کشور بدون مافیا و کثیف بازی خیلییی کمه

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
یه سال؟فکر کنم چند ماهه،هی فیلمهاشو نشون میدادن دقت نکرده بودم

من از کارن خوشم میومد که 🤔

فیلم خوب میشناسی معرفی کنی

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
وای عالیا عین خط کش هیکل صفر،قیافه هم نداره،متاسفانه شنیدم سلمان خان و خانواده کاپورها هم توی بالیوو ...

کلا بدم اومد ازشون بی حاشیه ترینشون اونم دیپیکا پادکونه ک از اونم زیاد خوشم نمیاد 

آخه تو سینما هند واقعا خیلی زیاده،حالت ارثی فقط انگار بچه‌های کسایی که بازیگرن میتونن بازیگر بشن

دنیام دخترم
وای عالیا عین خط کش هیکل صفر،قیافه هم نداره،متاسفانه شنیدم سلمان خان و خانواده کاپورها هم توی بالیوو ...

وااا عالیا به اون جیگری خط کش کجا بود

پس کاترینا رو باید بگیم ماکارونی اگه عالیا خط کشه😅

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
آخه تو سینما هند واقعا خیلی زیاده،حالت ارثی فقط انگار بچه‌های کسایی که بازیگرن میتونن بازیگر بشن

اره انقدر که فیلم میسازن هالیوود نمیسازه میتونن یه عالمه بازیگر داشته باشن ولی همش بازیگرای تکراری

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
من از کارن خوشم میومد که 🤔 فیلم خوب میشناسی معرفی کنی

اصلا ازش خوشم نمیاد حتی توی مسابقه رقص و خوانندگی داور میشه،انگار مربی رقصه،فقط همه جا هستش احمق

دنیام دخترم

اینا بخاطر پول دیگرانو بدبخت میکنن یکی مثل سوشانت با اون همه استعداد بهش بها نمیدن خودکشی میکنه یکی هم مثل ریحانه پارسا میشه اینجوری