2777
2789
عنوان

خانومانه ترین زنی که دیدین کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 19139 بازدید | 94 پست
۰🤣🤣🤣مگه چجوریه دخترخالت

شایدم خانوم نیست نمی دونم

مثلا  اروم اروم راه میره و خیلی لطیف و اروم 

مثلا همش حس می کنم ادا در میاره ولی یکی دوبار پیشش خوابیدم خیلی لطیف و با ناز می خوابه اصلا دهنش باز اینا نمی مونه موقع خواب خیلی عجیبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بااین چیزایی ک گفتن فهمیدم رفتارای خودمم خانومانه بوده خبرنداشتم. مثلاهیچ وقت کارام روبادادوفریادپیش نمیبرم بیشترسعی میکنم خون سردیموحفظ کنم، توجمع بدگویی کسی رونمیکنم. همیشه لباس های مرتب وتمیزمیپوشم. هیچ وقت بدون عطریاادکلن مهمونی یابیرون نمیرم. توجمعی ک مردباشه جوری میشینم ک جاییم بیرون نزنه 

کاش یادمیگرفتیم هرکسی مثل مافکرنمیکنه ادم بدی نیست. وقضاوتش نمیکردیم.
خیلی آرومه.خیلی نازداره.باکلاسه همیشه اراستس.تمیزه.خوشبرخورده.بامواجه شدن باادمای مختلف رفتارای خاصه ...

رفتارای خاص مثلا چی؟یعنی از یکی بدش بیاد چجوری برخورد میکنه باهاش؟

رفتارای خاص مثلا چی؟یعنی از یکی بدش بیاد چجوری برخورد میکنه باهاش؟

مثلا باهرکسی رفتار درشان اون ادمو داره.خیلی سرسنگین ومحترمانه

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
خانومانه یعنی چ جوری؟ 

دقیقا.....یعنی چجوری؟؟؟؟؟؟منو که هر کی میبینه میگه چقدر جدی و بداخلاق هستی .......ظاهرم اینجوریه

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

آها راستی توجمع خیلی خنگ بازی درنمیارم پرحرفی نمیکنم چیزی نمیگم ک مایه تمسخردیگران بشم. ولی یکی ازجاریام رفتارش خیلی بده بنده خدا همه بخاطررفتارش مسخره اش میکنن. 

کاش یادمیگرفتیم هرکسی مثل مافکرنمیکنه ادم بدی نیست. وقضاوتش نمیکردیم.

آروم حرف میزنم بین کلمه هام مکث میکنم اروم میخندم ..

هر حرفی رو نمیزنم ، باهمه مثل اخلاقای خودش رفتار میکنم مثلا با شوخ جدی نمیشم یا بالعکس ... از خودم تعریف نمیکنم پیش بقیه ... قیمت چیزی رو نمیپرسم ازشون ، یا نمیگم حقوقتون چقدره چرا بچه نمیارین چرا فلان کارو نمیکنین  کلا سرم تو کار خودمه حرف کسی رو پیش کسی نمیزنم و..... سعی میکنم مهربون باشم و حرفی به کسی نگم ک ناراحت بشه ...

لباسام رو اون مدلی انتخاب میکنم ک بهم میاد ن چیزی ک مده ... هارمونی رنگهارو رعایت میکنم مدام تو تیپام تنوع میدم ، ارایش ملایم دارم ، همیشه ادکلن میزنم ، به پوستم بیشتر از خوراک و لباس اهمیت میدم ‌هرروز بهش میرسم ..

ناخونام همیشه مرتبه ن بلند ن کوتاه... دستبند و ساعت متناسب تیپم انتخاب میکنم ... 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
دقیقا.....یعنی چجوری؟؟؟؟؟؟منو که هر کی میبینه میگه چقدر جدی و بداخلاق هستی .......ظاهرم اینجوریه

مثلا یعنی حرکاتت اروم باشه .بلند حرف نزنی .مثه مردا نشینی همینا ک گفتن 

پیشش خوابیدی 🤣🤦‍♀️دیگه چی بازم بگو خوشم میاد 🤩

خب خونه مادر بزرگ گاهی با هم جمع میشدیم می خوابیدیم قبل کرونا

کلا خیلی خونسرده 

کسی تو جمع حرف زشتی بزنه نمی خنده و خودشو میزنه به اون راه 

کلا ارومه هیچ وقت مضطرب نیست

2790
2778
2791
2779
2792