ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اتفاقا کار خیلی خوبی کردی که زود متوجه شدی ، البته به این نمیگن دیابت خیالت راحت . من خودم با دیابت باردار شدم . ولی خوبه که فهمیدی بیستر رعایت میکنی.نگران نباش ، fbs باید زیر ۹۵ باشه ولی به خورد و خوراک روز قبلتم خیلی بستگی داره، به اینکه چند ساعت ناشتا بودی. اصلاااااا نترس . چون اون دوتاش نرماله . فقط یکم رعایت کن که ناشتات هم بیاد پایین . انشاالله بارداری خوبی داشته باشی واسه منم دعا کن بچم سلامت بدنیا بیاد😘😍
اتفاقا کار خیلی خوبی کردی که زود متوجه شدی ، البته به این نمیگن دیابت خیالت راحت . من خودم با دیابت ...
سلام عزیزم خدبی میشه منم راهنمایی کنی من چون ایران نیستم خیلی اینجا فرق داره از لحاظ پزشکی خیلی راحت تر میگیرن.من قند ناشتام حدودا ۹۸ و بدترین حالتش ۱۰۵ هست.ولی دو ساعت بعد غذاهام هیچ وقت به ۱۲۰ هم نرسیده.خیلی نگرانم.این یعنی من دیابت دارم؟
سلام عزیزم خدبی میشه منم راهنمایی کنی من چون ایران نیستم خیلی اینجا فرق داره از لحاظ پزشکی خیلی راحت ...
سلام عزیزم ، خوبی؟ ببین شما کار به راحت یا سخت گرفتن اونا نداشته باش ، هم متخصص غدد و هم متخصص زنان به من میگفتن ناشتا زیر ۹۵ ، نگران نباش حالا ۹۸ هم زیاد فرقش نیست ولی بیشتر رعایت کن بیاد زیر ۹۵ خیال خودت راحت تره