من الان ۶ ماهه که با یه پسر در ارتباط هم اول مجازی بود ولی بعدچند باری هم قرار گذاشتیم . اون کاملا قصدش ازدواج ولی متاسفانه اصلا سطح فرهنک خانواده هامون بهم نمیخوره و من دوست دارم که تموم شه زودتر این رابطه ولی اون منو خیلیی دوست داره خیلییی . ولی من اندازه ی اون عاشق نیستم . کمک کنید بگید چطوری جدا شم 😢
دلبر مو مشکی👰🏻توهمون عشقی❤️که میخوان داشته باشن همه بس که تو👁چشمی😍من و میخوای یا نه😕اگه باشی همراه من😁میدونی که واست میزنم دل❤️مو به دریا🌊من👩❤️👨 میشه برای سلامتی همسرم و خوشبختیمون صلوات بفرستید مهربون؟🙏❤️مرسی😘 اللهم صل علی محمد و آل محمد 🥰
گفتم مامانم به دلش بد افتاده و نمیخوام .تا یک ماه هی پیام میداد دیگه خودش ول کرد
من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
یه چندروز دیربه دیرجوابشوبده.بعد بگو خستم.بعد که بازپرسید چته؟بگو ولم کن من حوصله خودممم ندارم چه برسه به تو؛وهمینطوربه دیرجواب دادن ادامه بده تاخودش تموم کنه.
لمس کردن، اولین راه ارتباطی ماست. ایمنی، امنیت، آرامش. همه در نوازش ملایمِ یه انگشت خلاصه میشه. یا تماس لبها روی نرمی گونه، وقتی خوشحالیم بینمون ارتباط برقرار میکنه. وقتی ترسیدیم بهمون جرأت میده. وقت شور و اشتیاق و عشق هیجان زدمون میکنه.نیاز داریم کسی که دوستش داریم همچین لمسی رو بهمون بده. به همون اندازهای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم. من هیچ وقت اهمیت لمس کردنُ نفهمیده بودم. لمس کردن او. تا وقتی دیگه نداشتمش. پس اگه داری این امضارومیخونی و تواناییشو داری، اون پسرو لمس کن، اون دخترو لمس کن. زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوای حتی 1 ثانیهاشم از دست بدی.(دیالوگ فیلم 5 فوت فاصله👌)
برای منم از اینا پیش اومده الکی یکیو پیدا کردم گفتم رل دارم بیخیالم شو لطفا بیخیال شد 🤣🤣🤣🤣😑😑😑😑
برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
فقط توروخدا یه دفعه ای غیب نشو که بمونه تو بی خبری و سوال پسراهم دل دارن حالا درسته که بیشتر از ادم میتونن بگذرن و بیخیال باشن ولی جدا همه یه جور نیسن گناه داره