2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بالاتر این قیمتها هم هست لاید دید اگر وسعشون میرسه چ اشکالی داره اما اگر با وام ازدواج میخاد بخره ک سکوت میکنم

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔
من هنوزم که بی عروسی اومدم سر زندگیم سرویس طلا ندارم😆

ان شالله یدونه خوبشو میخری عزیزم 😘😘غصه نخور منم ک سرویس طلا داشتم بعد چن ماه بخاطر مشکل شوهرم فروختم تو عقد😑😑😂

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
ان شالله یدونه خوبشو میخری عزیزم 😘😘غصه نخور منم ک سرویس طلا داشتم بعد چن ماه بخاطر مشکل شوهرم فروخ ...

حالا ادم داشته باشه ،خرج مشکلات بکنه طوری نیست

من همونم ندارم😀

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️پسرم نیکراد دوست دارم❤️‍🔥👶🏻

حالا ادم داشته باشه ،خرج مشکلات بکنه طوری نیست من همونم ندارم😀

من الان حتی حلقه ندارم 😆😆عین خیالمم نیس کلا طلا دوس ندارم 

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......

تو دی جی به ساعت مردونه هست ۸۲میلیون...دقت کن پول ساعته ززاد نیست ارزش پول ما کمه...همونو تو کشور دیگه با دلار ودرامد دلار یه شخص ساده میتونه بخره

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔
ان شالله یدونه خوبشو میخری عزیزم 😘😘غصه نخور منم ک سرویس طلا داشتم بعد چن ماه بخاطر مشکل شوهرم فروخ ...

من با اینکه تازه عروسم خیلی طلا ندارم و یه گردن بند و گوشواره لنگه به لنگه

شوهرمم داره بخره اما گذاشته تو بورس یک قرونم سود نکرده

تولدم برام دستبند و انگشتر نقره خرید که سیاه شد انقدر تیزی داشت لبه هاش که نتونستم استفاده ش کنمانگشترش دست و بالم رو زخمی میکرد...

بعد تولد جاریم شد ، برادرشوهرم براش سرویس طلا خرید 

مادرشوهرم برگشت گفت بهم وای تو دست و بالت چقدر خالیه دستنبد اینا نداری و بعدم جلو چشمم پز جاریمو داد ک اره فلانی اینجور اونجور...

ایا زیبا نیست؟😀

من الان حتی حلقه ندارم 😆😆عین خیالمم نیس کلا طلا دوس ندارم 

منم تا چند وقت حلقه نداشتم

اینم بگم من برا شوهرم برلیان خریدم اون برام نگین اتمی😂

چقدر خر بودم من نفمیدم چکار کردم