2777
2789

شوهرم واریکوسل داره ولی دکتر گف احتیاجی ب عمل نیس اوضاعش خوبه

سی وچهار میلیون تا اسپرم داشت ک باید شصت میلیون تا میشد(اینطور ک دکتر گفت)

تحرک و تعدادش پایینه

الانم دارو اوومید پنتافیل و فولیک اسید و یه امپول داده سه ماه بعد باید مصرف کنه این داروها رو

یه بار ای وی اف کردم سه تا انتقال دادم منفی شد 

چهارتا جنین هم دارم ولی دلم نمیخواد برم ای وی اف دوس دارم طبیعی باردار شم

به نظرتون امیدی هس؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقته اقدامی

من شوهرم مشکل مورفولوژی اسپرم داره

دیگه کلا امیدی ندارم

چرا دیگه نمیخوای انتقال بدی؟ 

سخت بود؟ 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

اره عزیزم اصلا نگران نباش الان اینقدر علم پیشرفت کرده نازایی دیگه معنا نداره 

دوتا زندایی های من بیشتر از ده سال بچه دار نمیشدن 

الان هرکدوم دوتا دختر و پسر دارن😍

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒
چند وقته اقدامی من شوهرم مشکل مورفولوژی اسپرم داره دیگه کلا امیدی ندارم چرا دیگه نمیخوای انتقال ب ...

چهارسالی هس هشت ساله ازدواج کردم

دوهفته انتظار برای جواب مثبت یا منفی ادمو میکشه بعدشم کلی امید داری ک مثبت شه یهو منفی میشه واقعا تادم مرگ رفتم  

عزیزم امیدت فقط ب خداوند باشه،چرا مادر نشی!?مطمعنن میشی.

من خودم مشکل داشتم، 9 سال انتظار کشیدم،تاپیکام هست وقت داشتی بخون،نمیگم نا امید نمیشدم ولی همیشه امید ب خدا داشتم،الان 6 ماهه باردارم.

انشاالله بزودی بصورت طبیعی خودت مادر میشی عزیزم.

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
بازم بگو بهم مرسی اگه نشد میرم اهواز

عزیزم دکتر شبنم  سالمی هستن برید پیجشون راببنید 

فوق تخصص نازایی داره خیلی از این موارد بیماراشن 

ان شالله که به حاجت دلتون برسید