2777
2789
عنوان

موکل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 44751 بازدید | 217 پست
هردفعه یه موضوع مدمیشه جدیداتاپیکای جن وموکل مدشده منم فرشتهارومیبینم🤣🤣🤣🤣

من گاهی تو خواب فرشته ها را میبینم ،نمونش چند شب پیش خونه داداشم بودم خوابش دیدم که مدام تکونم میده بهم میگفت پاشو پاشو از خواب پریدم حالت تهوع شدید داشتم دیدم گاز تمام خونه را گرفته بچهام و زندادشم هم تو خونه سریع در و پنجره ها باز کردم این طور جون ما نجات داد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از موکلت میپرسی من کی صاحب خونه میشم و جنسیت بچم چیه

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

شوخی کردی یاجدی پرسیدی

کاملا جدی 

موکلا از همه چی خبر دارن

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

واقعی میگی اینارو؟

اگه درامدش خوبه باهاش ازدواج کن😂😂😂😂شوخی کردم.

ولی جدا از شوخی من راستش هنوز به این چیزا اعتقاد پیدا نکردم ولی عقلم بهم میگه از این چیزا فاصله بگیری بهتره یه نمازی دعایی چیزی بخون برتش😑