2777
2789
عنوان

موکل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 44751 بازدید | 217 پست
تاپیک قبلیشو ببین  یعنی واقعا تابلو نیست سرکار گذاشته ملتو؟

اره منم الان دیدم تاپیک زده برای بچه اش 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رابطه باهاش باعث بیماری صرع و ضعیفی بدن میشه چون  جون انرژیش فرق میکنه وارد دنیای اجنه بشی تو دنیای ادما بهت میگن مجنون و میبرنت تیمارستان از طرفیم هرچقدر ازش درخواست داشته باشی چند برابر باید براش کار انجام بدی! اسمش چیه؟؟؟

ازدواج با جن ديگه چه كوفتي هست اين حرفا رو نزنيد چرا پاي موكلو تو زندگيت وسط ميكشي؟ نميترسيد؟  ...

بانو من وسط نکشیدم

فقط میخام کمک کنه ی گره ای از زندگیم باز بشه

منظور از ازدواج رابطه ی جنسی هست

یکی از دوستان زنداداشم ک متاهل هم بوده موکل دار میشه حالا چجوری نمیدونم ولی زنه میگف وقتی رابطه میخاس و منقبول نمیکردم خیلی اذیت میکرد و نمیذاشت باشوهرم رابطه داشته باشم

عجیبه و غیرقابل باور نیس

رابطه باهاش باعث بیماری صرع و ضعیفی بدن میشه چون  جون انرژیش فرق میکنه وارد دنیای اجنه بشی تو د ...

عبدل الرحمان تا حالا از من چیزی نخواسته فقط هرکاری ویادرخواستی من داشتم انجام داده حتی بهش بگم چندساعتی برو پیشم نباش میره 

بگو عزیزم

ببین یه حاج اقایی گفته بود هر کس سوره یوسف (ع)  رو بنویسه بدون شک به ارزوش میرسه..یه خانمی هم انجام داده و و دو تا ارزوش ک فکرشو نمیکرده قبول شده

بیا من و تو هم بنویسیم..باهم بنویسیم ببینیم کی ازدواج میکنیم😁 خوبه؟ پایه ای؟

فمینیست هستم
ازدواج کنین اونوقت بچتون چی میشه؟🤦‍♀️ سر صبحی ذهن ادمو مشغول میکنیدا😕

تاپیک قبلش و بخون خودش بچه داره

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...