2777
2789
عنوان

دعا و جادو!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 100 پست
رو چه حسابی میگید؟ طرف خیلی از خودش تعریف میکرد! با کلی تمنا و خواهش و سرکیسه شل کردن برام فال گرفت

راست ميگه عزيزم 

فالگيرا بدون استثنا همه ميگن جادو داري و طلسم داري 

الان به يه فالگير الكي زنگ بزن اگه همينو بهت نگفت ؟؟ هر چي دوست داري بيا به من بگو 

بخدااا من انقد اين چيزا ديدم كه ميفهمم 

حاجتي سخت دارم خدايا فقط تو ميتوني توكلم به توست 🤲🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزگفتم گیربیارم بهتون میگم ولی به نظرتون ازتوگوشی میشه دعانویس فهمیدکه طرف سحرشده یانه ?

عزیزم خیلی از دعا نویسها با اجنه در ارتباط هستند اونا انار بهشون میدن... خواهشمندم پیش دعا نویس معتبر برین.که کار بدتر نکنن

سحروجادوهس متاسفانه ..من خواهرزادم نوعروسه شب عروسی براش سحرکردن طفلک الان ازکمربه پایین بی حسه 😭تا ...

جادو‌چیه بابا

خواهرتون احتمالا واژینیسموس دارن یا ترس از نزدیکی..بره‌دکتر خوب میشه

اره مطمئنیم..همش قرآن میخونه .نماز اول وقت وکیلی کارای دیگه ...تازه دیروز داشت قرآن گوش میکرد که به ...

یه دعانویس توچابهارهس خیلیاروشنیدم که جن واردجسمشون شده تونسته جداکنه قشنگ میشینه باجناحرف میزنه یعنی تاطرفوببینهدمیفهمه که اون جن داره یانه .....من خواهرزادم هشت ماهه بودیه سره چشاش سفیدمیشدبچه میلرزیدضعیف ولاغرشده بوداصلانمیتونست بشینه پیش دکترمغزواعصاب بردن ام ار ای گرفتن دکترگف رشدمغزش کندشده بهش دارودادداروهاروبهش میدادن بچه یکسره گیج بودافتاده بودشلوول شده بودبدترشده بودبعدخواهرم پیش همین دعانویس توچابهاربردگف بچهدجن زده شده یه دعابهش دادبعدگف 21روزدیگه بیارش بخداخواهرم میگه تواین سه هفته بچه هم چاق شدهم دیگه چشاش اونطوری نمیشه هم میشینه هم سعی میکنه چهاردست وپابره خداروشکرخوبه خوب شده

خدایابه امیدخودت نه بنده های بی خودت😍
عزیزگفتم گیربیارم بهتون میگم ولی به نظرتون ازتوگوشی میشه دعانویس فهمیدکه طرف سحرشده یانه ?

من نفر بهم شماره يه روحاني زاهداني داد كه خيلي شخص مطمئني هم بود از پشت گوشي اسمم و اسم مادرمو پرسيد و بعد شروع به قران خوندن كرد و ساكت شد و بعد به ترتيب اسم مامانم و بابام پرسيد 

و بازم قران خوند و بهم گفت خانوادگي طلسم داريد ولي مال تو از همه بدتره اتفاقا باطل هم كرد ولي گفت دشمناتون دست از سرتون بر نميدارن 

واقعااا حرفاش درست بود من بهش چيزي نگفته بودم ولي ما يه دشمن قديمي داريم كه از وقتي يادمه همينكارو ميكنه ولي هر شخصي كه باطل ميكنه براي دفعه بعد جواب مون رو نميده 

حاجتي سخت دارم خدايا فقط تو ميتوني توكلم به توست 🤲🏻