2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها اصلن کسی ک طلاق گرفته ازدواج میتونه بکنه  ینی اصن کسی میاد براش؟؟؟؟

چرا نمیتونه، مگه قتل کرده؟؟ الان خداروشکر طلاق دیگه مثل قدیما نیست، طرز فکرها آپدیت شده، کسی که طلاق گرفته دیگه باید سرشو بزاره بمیره؟؟؟ من خودم طلاق گرفتم یبار اما قصد ازدواج مجدد دارم، مگه میخوام جنایت کنم

نمیدونم والا خیلی با دقت و ظرافت انتخاب کردم ولی الان افتضاح شد .بنطرم همه چی برمیگرده به شانست

دقیقا منم به این موضوع ایمان دارم، منم خیلی میترسم از اینکه دوباره ازدواج کنم یا نه😣😣

دقیقا منم به این موضوع ایمان دارم، منم خیلی میترسم از اینکه دوباره ازدواج کنم یا نه😣😣

به همین راحتی تن به ازدواج دووم نده خیلی دقت کن خیلی .من انقدر دقت کردم گند زدم😔مواظب باش ازت پنهان کاری نکنن

به همین راحتی تن به ازدواج دووم نده خیلی دقت کن خیلی .من انقدر دقت کردم گند زدم😔مواظب باش ازت پنهان ...

وای اره حواسمو خیلی جمع میکنم، ایشالا که زندگی شما هم هرچه زودتر بهتر شه و همیشه شاد باشید

عزیزم توکه گفتی ازدواج کردی تواین چندروز ازدواج کردی چرادروغ

گلم من که گفتم ازدواج کردم و تازه ازدواج کردم، هنوزم از ازدواج میترسم چون ازدواج اولم خیلی بد بود از دومی میترسم ایشالا که خوب دربیاد این یکی، اخه چرا باید دروغ بگم مثلا مگه من شما رو میشناسم یا آشنایی که بخوام دروغ بگم،  دلیلی نمیبینم که بخوام دروغ بگم، چیز عجیب یا باکلاسی هم نبود که بخوام به خاطرش دروغ بگم برو تاپیک هایی که گذاشتمو بخون میفهمی که دروغ نگفتم