2777
2789
عنوان

آل سعود

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 54 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب کار خیلی بدی کرد من نمیدونم کجاش درسته قصیه عرب ها رو هم نمیدونم

عزیزم کار بدی نکرد خوشحالی گلش بود بخاطر برادرزادش مسی هم این خوش حالی و انجام داده بود ولی اصلا محروم نشد 

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
ببین با دو جین بازیکن میلیاردی بهترینای لیگ هیچی نمیشن قول میدم امسال گلات میکنیم❤❤❤

مطمعن باش 

گلات 🏆🏆🏆🏆🏆

❤❤❤❤❤

دختری هستم سرخ عاشق پرسپولیس❤ کنکوری هستم و دارم درس میخونم❤خواهر زادم و خیلی دوست دارم❤
چه ربطی به عرب ها داره

ن عزیزم ایشون ی شادی گل کردن بعد یسری از .... رفتن ب تیم عربی ایمیل زدن ک نژاد پرستی کرده در حالی ک همیشه این شادی رو انجام میداد و این ایمیل باعث محرومیتش شد تو بازی با ی تیم عربی ک  البته ب کوری چشمشون بردیم

دختری هستم سرخ عاشق پرسپولیس❤ کنکوری هستم و دارم درس میخونم❤خواهر زادم و خیلی دوست دارم❤
چه ربطی به عرب ها داره

چشمای بردار زاده عیسی نازکه حالا شادی تموم میشه بازی تموم میشه این قضیه حل

یه سری به ظاهر ایرانی میرن زیر پست ای اف سی و باشگاه قطری کامنت میذارن که اره حرکت نژاد پرستانست که یه خبرنگار و یه شیخ عربی میبنن سه ساعت مونده به بازی فینال عیسی رو شش ماه محروم میکنن

مطمعن باش  گلات 🏆🏆🏆🏆🏆 ❤❤❤❤❤

خخخخخ بخدا خونم به جوش اومد دوباره من پرسپولیسی شیش اتیشه ینی نگم برات بعد شوهرم استقلالی دیگه هر روز کل کل داریم😬😒البته خداروشکر همیشه کوتاه میاد ولی چه فایده بعضی وقتا به زور خودمو کنترل میکنم😂

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
عرب های خارجی رو میگم نه ایران

جای این که بگی عرب ،اسم همون کشور بیار،نه اینکه بگی عرب ها،در ضمن آل کثیر خودش عربه اگه اینقدر دلت براش سوخته یکم به نژاد و زبانش احترام بزار

خسته ام مثل زمانی که نیستی ، آه که تو همیشه همانی که نیستی...
خخخخخ بخدا خونم به جوش اومد دوباره من پرسپولیسی شیش اتیشه ینی نگم برات بعد شوهرم استقلالی دیگه هر رو ...

وایییی چطور میتونی من مجردم ب خودم میگم عمرا با استقلالی ازدواج کنم 😂😂😂

من شیش آتیشه ام ❤