2777
2789

مکالمه دوتا دوست ؛ 

دوست اولی مهسا ؛خونه از خودشون دارن ماشین خیلی خوبی دارن خداروشکر زندگی رو‌ب راهه 

دوست دومی منیر؛خونه از خودشون ندارن ماشین پراید دارن که ب تازگی ۳ روز رفتن مسافرت

مهسا؛ سلام عزیزم  خوبی میگم میای بریم‌کاشت ناخن و‌کاشت مژه موهامونو هایلایت کنیم  

منیر: سلام گلم تو خوبی نه عزیزم بخاطر شرایط غسل و‌نماز و اینا  و اینکه شوهرم خوشش نمیاد ولی خواستی بری میام دنبالت 

مهسا؛ حالا بیا بریم 

منیر ؛ راستش مهسا پول و اینا نداریم واقعا 

مهسا؛ وااااااا تو که مسافرت رفتی اینجا اونجا رفتی و‌میری پس اوضاعت ک خوبه 

( شما چ برداشتی میکنین؟ ناراحت میشین از مهسا؟)

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اره😁

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

میگفتی فعلا دستم خالی شده حالاتابعد ببینیم چی میشه

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

نه ناراحتی نداره خواسته دوستشو راضی کنه دیگه اصرار کرده چیز بدی نگفته🤔

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز