2777
2789

ویی توجه الممیشدیم😐

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضدچروک بزن😑

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤

عه چطور متوجه شدی چروک شده؟؟اونم سه تا😂

عضو اکیپ علمی تخلیلی 😉من همون بهووونه سابقم☺.شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم بدون هیییییییچ دلیلی لغو کاربری شدم😔😔با سابقه سه سال عضویت😣 پس....                       فک نکن که تازه واردم😏😏من خودم شاخ نی نی سایتم😏😏😂
بزار زیر فرش تا صاف شه😐

اونم با اتو 

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉