عکسا رو آپلود میکنم هنوز سایت خرابه.
نحوه درست کردن
زرشک خشک رو پیمانه کردم .تو آبکش ریختم و با فشار آب سرد شستمش تا گرد و خاکش بره.چند ساعت تو آب سرد خیسش کردم.
حالا شکر رو پیمانه کردم.برا من با فنجان کوچیک ۶فنجان زرشک شد.دو فنجان از شکر رو لا ب لای زرشک ریختم و ب دستهای سرد اما مهربان یخچال سپردمش تا صبح صبح در کمال تعجب زیاد آب ننداخته بود.شاید دو سه قاشق اب داشت.
بقیه شکر رو یعنی ۴فنجان بقیه رو با ۵فنجان آب تو قابلمه ریختم و گذاشتم رو گاز تا شربتم قوام بیاد.
قوام آمدن شربت یعنی ی قطره از شربت رو بین دو تا انگشت بگیری و کمی کش بیاد...(تقریبا همه میدونن قوام اومدن یعنی چی...)حالا زرشک ها و آبی ک پس داده و شکرهایی ک رو زرشک هاست رو میریزیم تو شربت و ی هم کوچولو میزنیم.
میذاریم جوش بیاد.وقتی جوش اومد ده دقیقه بعدش خاموش میکنیم.مربا رو هم نمیزنیم...زرشک ها له میشن.نیاز بود با گرفتن دسته های قابلمه و تکون دادن اون هم میزنیم.
وقتی زیر مرباتون رو خاموش کردید و از غلظت و قوام مربا مطمئن شدید ی کوچولو (نوک قاشق چای خوری)وانیل و دو قاشق غذاخوری گلاب توش بریزید (من دوتاش رو ریختم.دلبخواهیه هر کدوم رو دوس دترید بریزید یا نریزید...)
اگر تو تشخیص غلظت و قوام مربا دچار اشتباه شدید(مثل بنده )نگران نشید...
زرشک ها رو از شربت آبکش کنید و شربت رو سر گاز برگردونید و بجوشونید تا قوام بیاد بعد مجدد زرشک ها رو بهش اضافه کنید.
بذارید تو ظرف خودش خنک بشه(بعضی از دستورا میگه بذارید ۲۴ ساعت بمونه تو ظرفش من خونم مورچه داره نمیشد ریسک کنم)بعد ب ظرف نگهداریم منتقل کردم.
ته قابلمه رو هم آب بگیرید شربت زرشکه ک عاللللللیه مزه اش.
من خ فیلم دیدم تو نت.فکر میکردم خ سخت باشه.ولی آسون بود و نتیجه محشششر.
کل قیمتی ک برام در اومد فکر کنم ۲۴-۲۵ ت باشه.
۲۰ ت زرشک(نمیدونم زرشک کیلو ۸۰ خریدم یا ۱۰۰)و ۵ت شکر...از قیمت مربا زرشک خبر ندارم اما مربا خاصی ه و احتمالا از مرباهای دیگه و معمول گرونتره.مضاف بر این ک خانگیه و بدون افزودنی.
راستی